فوت و فن کیک مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر کیک مرغ
هنر کیک مرغ و راز کیک مرغ خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک مرغ یک غذای آسان و پرطرفدار برای مهمانی ها، جشن تولد و شام است. هنگام تهیه این غذا ابتدا سالاد مرغ را آماده کرده و سپس این سالاد را بین لایه های نان برشته قرار می دهیم. نام کیک برای این غذا به کار می رود زیرا لایه های نان تست در کنار هم ظاهری کیک مانند ایجاد می کنند.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ
سینه مرغ 1 عدد
8 برش نان تست (به میزان لازم)
پیاز خرد شده 1/3 پیمانه
1/3 فنجان جعفری خرد شده
نصف پیمانه گردو
یک لیوان خیار شور
نصف پیمانه سس مایونز
مخلوط سبزیجات پخته شده (هویج، ذرت و نخود سبز) 1 فنجان
ماست خامه ای یا نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سه قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه کیک مرغ
برای تهیه کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل، برگ بو و سیر بپزید. پس از پخته شدن، مرغ را ریز خرد کنید یا به صورت رشته برش دهید و در ظرفی بریزید.
گوشت مرغ، ذرت، هویج رنده شده، نخود سبز، پیازچه و جعفری خرد شده، خیار شور ریز خرد شده و گردوی آسیاب شده را به مخلوط اضافه کنید.
سپس سس را آماده می کنیم. در ظرفی جداگانه سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید و آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این سس را به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد لبه های نان تست را جدا کرده و در قالب دلخواه بچینید. می توانید از قالب های مربع، مستطیل یا گرد استفاده کنید. اگر از قالب گرد استفاده می کنید، نان ها را با کاتر به اندازه قالب برش دهید.
نکته: از هر فرمی میتونید استفاده کنید اما مهمه که روی قالب رو با سلفون بپوشونید تا کیک به راحتی جدا بشه.
بعد از درست کردن نان رول ها، مخلوط مرغ و سس را روی نان تست ها بریزید و یک لایه دیگر از نان را روی آن قرار دهید. این کار را تا انتهای مواد تکرار کنید و با فشار دست لایه ها را به هم فشار دهید.
روی کیک را با سلفون بپوشانید و حداقل 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اگر برای مهمانی آماده میشوید، میتوانید کیک مرغ را از قبل درست کنید و یک شب آن را در یخچال بگذارید.
هنر کیک مرغ
بعد از اینکه کیک مرغ در یخچال خنک شد آن را بردارید و در بشقاب یا بشقاب سرو بچینید. بشقاب را روی قالب قرار دهید و قالب را برعکس کنید تا کیک به راحتی خارج شود و سپس سلفون را از روی کیک بردارید.
روی کیک را با یک لایه سس مایونز بپوشانید و با مواد مورد علاقه خود مانند برش های نازک خیار یا هویج تزئین کنید.
اجازه دهید برش های نان تست اضافی که دور کیک برش داده اید کمی خشک شوند، سپس آن ها را در مخلوط کن آسیاب کرده یا آسیاب کنید تا پودر شوند. این پودر را روی کل کیک بپاشید.
برای تزیین خاص می توانید کیک مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و در سس مایونز بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا بپوشند. می توان از پنیر خامه ای، ذرت، چوب شور یا کراکر نمکی به عنوان تزیین نهایی استفاده کرد.
سایر مواد اختیاری مانند ژامبون، تخم مرغ آب پز، هویج خام یا پخته رنده شده، قارچ برشته، سبزیجات پخته شده مانند ذرت و نخود فرنگی را می توان برای طعم دادن به کیک استفاده کرد.
نمک را معتدل کنید و بعد از مخلوط شدن مواد در صورت نیاز به تدریج نمک بزنید.
می توانید مواد کیک مرغ را به سلیقه خود تغییر دهید و همچنین مقدار مواد را با توجه به تعداد افراد تنظیم کنید.