آشپزی

فوت و فن گولاش در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گولاشو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر گلاش

هنر گولش و راز یک گولش خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گولاش که به آن گولاش نیز می گویند، نوعی غذا یا سوپ است که با گوشت، سبزیجات و پاپریکا و سایر ادویه ها درست می شود. این غذا اصالتاً مجارستانی دارد، اما در اروپای مرکزی، شرقی، اسکاندیناوی و جنوبی نیز یک غذای محبوب است.

ترکیبات اصلی گولش

گوشت: معمولا از گوشت گاو یا گوسفند استفاده می شود، اما می توانید از گوشت مرغ، خوک یا حتی گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.

سبزیجات: پیاز، سیب زمینی، هویج و فلفل از رایج ترین سبزیجات مورد استفاده برای گولش هستند.

فلفل سیاه: این ادویه مجارستانی طعم و رنگ مشخصی به گولش می دهد.

سایر ادویه ها: می توانید از ادویه های مختلف مانند زیره، فلفل سیاه، سیر و جعفری برای طعم دادن به گولش استفاده کنید.

طرز تهیه گولش

گوشت را به مکعب های کوچک برش دهید.

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.

سبزیجات را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

فلفل قرمز و سایر ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد ترکیب شوند.

آب یا آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به مدت ۱ تا ۲ ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود بپزد.

گولاش را با نان، پاستا یا برنج سرو کنید.

هنر گلاش

در گولش می توانید از انواع گوشت و سبزیجات استفاده کنید.

برای طعم قوی تر، می توانید از فلفل قرمز دودی استفاده کنید.

اگر می خواهید گولش تندتر باشد، می توانید فلفل قرمز یا فلفل چیلی اضافه کنید.

گولش را می توان از قبل آماده کرد و در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.

انواع گولش

گولش سنتی مجارستانی: این نوع گولش با گوشت گاو، پیاز، سیب زمینی، پاپریکا و سایر ادویه ها درست می شود.

گولاش مرغ: این نوع گولش با مرغ، پیاز، هویج، فلفل، فلفل قرمز و سایر ادویه ها درست می شود.

گولش سبزیجات: این نوع گولش با عدس، لوبیا، قارچ، پیاز، هویج، فلفل، پاپریکا و سایر ادویه ها درست می شود.

گولاش یک غذای خوشمزه و مقوی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا برای یک غذای گرم و مقوی در زمستان یا هر زمان از سال بسیار مناسب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا