سبک زندگی

4 مدل سوپ مجلسی که همه عاشقش می‌شن!

سرگرمی روز- «سوپ‌ که سر میز باشه دیگه هیچی لازم نیست!»

سوپ‌ در مجالس و مهمانی‌ها یکی از حرف‌های اصلی را می‌زند. به عنوان یک پیش‌غذای عالی و ایده‌آل اگر حضور داشته باشد پذیرایی شما را بی نقص نشان می‌دهد. طرفداران سوپ‌ هم کم نیستند.

به گزارش سرگرمی روز، دستور 4 نوع سوپ مجلسی را بخوانید و انتخاب کنید که کدام یک را برای مهمانان عزیزتان تهیه کنید.

سوپ شیر و قارچ:

سوپ شیر و قارچ

یکی از محبوب‌ترین سوپ‌ها سوپ شیر و قارچ است که برای بعضی افراد غذای اصلی هم حساب می‌شود و حاضر هستند بشقاب بشقاب سوپ میل کنند و لب به غذای دیگری نزنند!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
سینه مرغ نصف یک عدد
قارچ 200 گرم
هویج متوسط یک عدد
جو پرک یک لیوان
آب مرغ یا آب 3 لیوان
شیر یک لیتر
کره 50 گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
سیر، پیاز، برگ بو  برای پخت مرغ به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرغ را با برگ بو، سیر، نمک، پیاز و آب داخل یک قابلمه بریزید تا بپزد.

در یک قابلمه‌ی دیگر کره را ذوب کنید و قارچ را به آن اضافه کرده تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. هویج را رنده کنید و به همراه آب مرغی که پخته شد و نمک و فلفل سیاه به قارچها اضافه کنید و حدود 10 دقیقه اجازه بدهید بپزند. بعد از طی این مدت جو پرک را بشویید و داخل قابلمه بریزید. زمان بدهید تا با حرارت ملایم همه مواد با هم بپزند.

در یک تابه آرد را با کره تفت بدهید. وقتی خامی آرد از بین رفت شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آردها گلوله نشوند. وقتی شیر خوب داغ شد به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. وقتی شیر در سوپ ریخته می‌شود باید حواستان باشد که هنگام جوشیدن سر نرود.

مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بسته بگذارید و حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد. 10 دقیقه پایانی خامه را با کمی از مواد سوپ مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. این کار باعث میشود خامه بریده نشود.

وقتی سوپ را از روی گاز برداشتید جعفری خرد شده را اضافه کرده و سوپ را هم بزنید و در ظرف سرو بریزید. نوش جان

سوپ دال عدس:

سوپ دال عدس

دال عدس آن چنان که باید جایگاه خودش را پیدا نکرده است! اگر سوپ دال عدس را میل کنید قطعا به منوی هفتگی یا ماهانه‌تان اضافه خواهید کرد.

مواد لازم:

مدل قیمت
دال عدس 2 پیمانه
آب مرغ یا گوشت 5 لیوان
روغن زیتون یا کره یک قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده 50 گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

دال عدس را خوب بشویید و با آب مرغ یا گوشت و نمک و فلفل سیاه اجازه بدهید بپزد. حرارت گاز ملایم باشد و در قابلمه را هم بگذارید.

بعد از اینکه دال عدس‌ها کاملا پخته شدند شوید خرد شده را به آن اضافه کنید.

در یک تابه آرد را با کره یا روغن تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود. آرد را به سوپ اضافه کنید و حدود یک ربع دیگر اجازه بدهید سوپ بپزد تا خوب جا بیفتد. اضافه کردن آرد برای لعاب دار شدن سوپ است.

سوپ جو:

سوپ جو

در پرطرفدار بودن سوپ جو شک دارید؟! یکی از معروفترین سوپ‌هایی که می‌توانید در مجالس آن را تهیه کنید تا مهمانان عزیزتان نوش جان کنند.

مواد لازم:

مدل قیمت
جو پوست کنده یک پیمانه
جو پرک 2-3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ نصف یک عدد
هویج یک عدد
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر و پیاز برای پخت مرغ به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدا مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر و پیاز به همراه آب داخل یک قابلمه ریخته تا بپزد.

پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید. زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. وقتی پیاز سبک شد زمان اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب را تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود. در حد چند قاشق آب به آن بیفزایید و هم بزنید. هویج رنده شده و جو پوست کنده را که از قبل خیس کرده‌اید به رب اضافه کنید. کمی تفت بدهید تا جو هم بوی خامی‌اش را از دست بدهد. برای اینکه سوپتان لعاب دارتر شود جو پرک را هم داخل قابلمه ریخته و آب مرغی که پختید را اضافه کنید و اجازه بدهید 2 ساعت جوها با هم بپزند.

مرغ را ریش ریش کنید و بعد از طی شدن این زمان به سوپ اضافه کنید.

نمک و فلفل سیاه را داخل سوپ ریخته و آن را خوب هم بزنید.

در آخر زمانی که سوپ را می‌خواهید سرو کنید جعفری خرد شده و زرشک و آب لیمو را داخل ظرف ریخته و یکی دو دقیقه بعد سوپ شما حاضر است.

سوپ کدو حلوایی:

سوپ کدو حلوایی

تا فصل کدو حلوایی تمام نشده است این سوپ را درست کنید. این یک توصیه است و آن را هرگز پشت گوش نیندازید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
کدوحلوایی 500 گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
سیب زمینی متوسط یک عدد
هویج متوسط یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر 2 حبه
آب مرغ یا قلم یک لیوان
شیر یک لیوان
خامه دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل و جوز هندی به میزان لازم

طرز تهیه:

کدو حلوایی را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی شکل خرد کنید.

سیب زمینی را هم پوست کنده و نگینی درشت خرد کنید.

هویج را هم بعد از پوست گرفتن خرد کنید.

کره و روغن زیتون را داخل یک قابلمه بریزید و پیاز نگینی شده را در آن تفت بدهید. بعد از اینکه پیاز سبک شد سیب زمینی و هویج و کدو حلوایی خرد شده را داخل آن ریخته و هم بزنید. بعد از کمی تفت دادن مواد، سیر خرد شده و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل و جوز هندی را هم به سوپ اضافه کنید. در آخر آب داغ یا آب مرغ و گوشتی که دارید داخل قابلمه ریخته و نیم ساعت اجازه بدهید که سوپ بپزد. حرارت گاز کم باشد و در قابلمه را هم ببندید.

بعد از این مدت زمان تمام مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب برقی میکس کنید.

شیر یا آب را به مواد میکس شده اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر هم زمان بدهید تا سوپ بپزد. در آخر مقداری خامه را با کمی از مواد سوپ مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید. طعم یک سوپ فوق العاده و منحصر به فرد را با سوپ میکس شده کدوحلوایی تجربه کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا