سبک زندگی

این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید

خرید فالوور از سایت اینبو

سرویس بهداشتی یکی از مهم ترین قسمت های هر خانه ای است و تمیزی آن تاثیر بسزایی در سلامت اعضای خانواده دارد. این مکان مأمنی است که پس از یک روز خسته کننده یا در ابتدای روز دقایقی را برای پاک کردن آلودگی ها از بدن صرف می کنیم.

به گزارش سرگرمی روز؛ حمام باید همیشه تمیز و به خوبی ضد عفونی شود. علاوه بر این وسایلی در این مکان وجود دارد که نه تنها کارایی لازم را ندارند، بلکه وجود آنها در سرویس بهداشتی نیز آسیب هایی را به همراه خواهد داشت. بنابراین، اگر به سلامت خود و تمیزی حمام خانه خود اهمیت می دهید، همین حالا این 8 مورد را کنار بگذارید!

1- حوله های کهنه و فرسوده

حوله های فرسوده و کهنه علاوه بر ظاهر نابجا، اثر خشک شدن خود را از دست می دهند. در واقع این حوله ها رطوبت زیادی را جذب می کنند و به راحتی خشک نمی شوند. این مشکل می تواند منجر به کپک زدن آنها شود. حوله های قدیمی را با حوله های جدید جایگزین کنید. از این حوله ها می توانید به عنوان دستمال تمیزکننده سطوح مختلف استفاده کنید.

2- کلاه پلاستیکی کثیف دوش

اگر از کلاه پلاستیکی دوش استفاده می کنید، حتماً هر از چند گاهی آن را ضدعفونی کنید. در غیر این صورت، ممکن است به دلیل باقی مانده صابون روی کلاه دوش، کپک در آن ناحیه رشد کند. اگر نمی توانید کثیفی را از روی کاور دوش پاک کنید، توصیه می کنیم آن را دور بریزید.

3- لوازم آرایشی قدیمی

تاریخ انقضای لوازم آرایشی خود را بررسی کنید و اگر تاریخ مصرف آنها تمام شده است آنها را دور بیندازید. اگر جعبه آنها را دور انداخته اید و تاریخ انقضا آنها را نمی دانید و مدت زیادی از خرید این محصولات می گذرد، احتمالاً تاریخ انقضا آنها گذشته است و زمان دور ریختن آنها فرا رسیده است.

4- ابزاری برای موهای آسیب دیده

هرگز از اتو مو یا سشوار آسیب دیده استفاده نکنید. محصولات با کابل های کوتاه یا سوخته حرارتی یک خطر ایمنی هستند و می توانند باعث برق گرفتگی شوند. همچنین تمیز کردن پرس، سشوار و برس مو را فراموش نکنید.

5- ملحفه حمام قدیمی

به نظر می رسد ملحفه حمام ناجی تمیزی نیست. این الیاف پس از مدتی با سلول‌های مرده پوست، مواد شوینده، باکتری‌ها، قارچ‌ها و کپک‌ها پر می‌شوند و در صورت استفاده وارد بریدگی‌های پوستی ناشی از اصلاح با تیغ می‌شوند و زمینه ایجاد حساسیت و عفونت را فراهم می‌کنند. اگر بالابر از الیاف طبیعی ساخته شده است، توصیه می شود هر 3-4 هفته یکبار و اگر از الیاف پلاستیکی ساخته شده است، هر 2 ماه یکبار تعویض شود.

6- ضد آفتاب تاریخ مصرف گذشته

ضد آفتاب ها آنقدر که فکر می کنید ماندگاری ندارند. این محصولات پوستی پس از تاریخ انقضا اثر خود را از دست می دهند و محافظت کمتری در برابر اشعه های مضر UV ارائه می دهند. پس اگر بعد از مدتی سراغ ضدآفتاب خود رفته اید یا مدت زیادی از خرید آن می گذرد، حتما تاریخ انقضا آن را بررسی کنید.

7- بطری های شامپو و نرم کننده خالی

بطری های خالی شامپو و نرم کننده را دور بیندازید. این کار از فضای ذخیره سازی لوازم حمام جلوگیری می کند و شناسایی و دسترسی به محصولات مورد نیاز را آسان تر می کند.

8- لوازم بهداشتی کوچک

همه ما دوست داریم در تعطیلات از لوازم آرایشی کوچک هتل استفاده کنیم و اگر از آنها استفاده نکنیم ممکن است آنها را به خانه بیاوریم. این محصولات به دلیل اندازه کوچکشان اغلب زیر بطری های بزرگتر با پشت کشو پنهان می شوند و فراموش می کنیم که برای مدت طولانی از آنها استفاده کنیم. تاریخ انقضا و سازگاری این محصولات با پوست خود را بررسی کنید و از استفاده از برندها و فرمول های ناآشنا خودداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا