آشپزی

راز خوشمزگی اسفناج پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی اسفناج پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه اسفناج پلو

راز طعم اسفناج پلو و پای و طرفدار اسفناج پلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

اسفناج پلو، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی که کمتر به آن پرداخته می شود، از اسفناج، سبزی با طعم برجسته و فواید فوق العاده بهره می برد. این دستور استفاده از اسفناج را در یک پلوی مقوی و خوشمزه به خصوص برای کسانی که ممکن است به بو و طعم بی نظیر اسفناج حساس باشند، ممکن می سازد.

این سبزی که سرشار از آهن است، علاوه بر پیشگیری از کم خونی، نقش اساسی در سلامتی و تغذیه دارد و می توان از آن در سالاد، خورش و حتی به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. توصیه می شود برای حفظ ارزش غذایی اسفناج به جای سرخ کردن آن را بخارپز کنید. این پلو که هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است به دلیل فواید تغذیه ای و دارویی مانند حمایت از سلامت استخوان ها، بهبود هضم غذا و مبارزه با بی خوابی توصیه می شود هفته ای یک بار در برنامه غذایی قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

اسفناج: 500 گرم

برنج: 3 پیمانه

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

پیاز (رنده شده): 1 عدد

روغن مایع: به میزان لازم

پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم

نمک: به میزان لازم

زعفران: ۲ قاشق غذاخوری

کره (ذوب شده): 100 گرم

طرز تهیه برنج اسفناج

300 گرم اسفناج را ریز خرد کرده و در تابه ای با کمی روغن داغ تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و خوب سرخ شود. (اگر ترجیح می دهید تفت ندهید، فقط تا زمانی که اسفناج آب آن را جذب کند، تفت دهید.)

برنج خیس شده را آبکش کنید و به مدت 10-12 دقیقه در قابلمه آب جوش قرار دهید تا نیم پز شود سپس آبکشی کنید.

مواد شامل گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، باقیمانده اسفناج خام، فلفل و نمک را در ظرفی بریزید و خوب ورز دهید تا مخلوط یکدست و چسبناک شود.

تکه های کوچکی از مخلوط حاصل جدا می شود و کوفته های کوچکی تشکیل می شود.

کوفته هایی که به این شکل درست می شوند را در تابه ای پر از روغن داغ گذاشته و تفت می دهیم تا طلایی و ترد شوند، سپس روی حوله می گذاریم تا چربی اضافی آن گرفته شود.

کف قابلمه یک لایه برنج که با محصولات مورد نظر ته قابلمه پوشانده اید مانند سیب زمینی، نان یا کاهو قرار دهید، سپس یک لایه اسفناج و کوفته تفت داده شده اضافه کنید و با یک لایه دیگر بپوشانید. برنج.

لایه ها را به همین ترتیب تکرار کنید تا همه مواد استفاده شوند.

کره آب شده و زعفران را گوشه برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا دم بکشد.

پس از بالا آمدن کامل بخار، حرارت را کم کرده و اجازه دهید پلو به مدت 30 دقیقه دم بکشد.

اسفناج پلو آماده را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.

راز خوشمزه اسفناج پلو

برای طعم دادن به برنج، از ترکیب ملایم ادویه کاری، دارچین، زردچوبه و کمی پودر لیمو استفاده کنید، مراقب باشید از این ادویه ها کم استفاده کنید. همچنین می توانید قبل از افزودن لوبیا به برنج، آنها را جداگانه بپزید. زرشک را فقط چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود سپس از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه برنج پخت، زرشک ها را برای تزیین بپاشید. همچنین پس از دم کشیدن برنج زعفران آسیاب شده را اضافه کنید تا طعم و رنگ زیبایی به آن بدهد. برای لایه زیرین برنج می توانید از سیب زمینی، برنج های دیگر یا حتی تاهینی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا