آشپزی

راز خوشمزگی ته چین + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ته چین را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم ته چین

راز طعم ته مرغ و Fut and Fan Te Chin یک رستوران ماست ساده است سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

تهین یکی از غذاهای ایرانی است که با ترکیب برنج، انواع گوشت (بیشتر مرغ)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان تهیه می شود. تکین به دلیل شکل و فرم زیبایی که دارد به عنوان یکی از غذاهای رسمی مناسب برای مهمانی ها شناخته می شود. این غذا از دو قسمت تشکیل شده است: ابتدا پوسته غلیظی به نام «تدیگ» درست می شود که حاوی مقداری گوشت یا مرغ پخته است. قسمت دوم یعنی کلوی سفید را در ته قابلمه می ریزند و هنگام سرو زیر یا کنار ته قابلمه قرار می دهند و واقعا مکمل آن است. قسمت سفید چله را نیز می توان برداشت و در رستوران های تهین اغلب به صورت پوسته تدیگ سرو می شود، البته این روش در خانه کمتر رایج است. با نکاتی در مورد تهیه آب مرغ با ما بمان.

راز طعم ته مرغ

برای تهیه تهین از برنج ایرانی استفاده کنید.
مرغ را با کمی آب و ادویه بجوشانید تا ارزش غذایی آن حفظ شود و طعم آن بهتر شود. سپس مرغ را خرد کرده و به سس اضافه کنید.
از ماست غلیظ استفاده کنید و با دقت مخلوط کنید تا آب آن جدا نشود.
شکر و زرشک را با هم سرخ کنید و می توانید به جای شکر از پودر قند استفاده کنید.
برای آبکش شدن برنج، برنج را زودتر از سایر غذاها آبکشی کنید. قطر ته آن را حدود 5 تا 7 سانتی متر در نظر بگیرید تا خوب بپزد و ظاهر زیبایی داشته باشد.
از کره و روغن حیوانی برای خوشبو کردن کف استفاده کنید.
در این غذا زعفران یک ادویه بسیار مهم است و هر چه بیشتر از آن استفاده شود طعم و عطر تهین منحصر به فردتر می شود.
برای کاهش مصرف روغن بهتر است تهین را در فر بپزید.
برای بهترین پخت، از فویل آلومینیومی برای پوشاندن قابلمه و تابه استفاده کنید. این کار غذا را بسیار لطیف می کند و همچنین عطر زعفران و زرشک را به غذا می آورد و طعم بی نظیری به آن می بخشد.
برای تهیه زیره بهتر است از ظروف با روکش نچسب مانند تفلون استفاده کنید. همچنین باید از زعفران مرغوب استفاده کنید و با دقت بپزید.
لایه میانی (شامل مرغ و زرشک) نباید ضخیم باشد تا ته آن سفت و جدا نشود.
برای داشتن یک وعده غذایی کامل و مقوی می توانید تهین را با سبزیجات و سالادهای مختلف سرو کنید.
اگر از قابلمه برای پخت تهینی استفاده می کنید، بهتر است قابلمه ای با ارتفاع کمتر انتخاب کنید تا تهینی بهتر بپزد.
زمان پخت تهین در قابلمه حدود 60 تا 90 دقیقه است.
کف آن را می توانید با خلال پسته، بادام و زرشک تزئین کنید. همچنین می توانید چند قطره گلاب به کرم پودر اضافه کنید تا عطری به آن ببخشید.

پنکه پا و مرغ

استفاده از فویل آلومینیومی هنگام پخت سینه مرغ باعث می شود رنگ و طعم زعفران و زرشک به هم نزدیک شود و سینه مرغ نرم و طلایی شود.

یکی از بهترین پیشنهادها برای تهیه پته مرغ استفاده از کره است. همچنین مخلوط کردن زرشک با تکه های مرغ و استفاده از این مخلوط در ته چین طعم فوق العاده ای به آن می دهد.

تهیه آب مرغ به دو صورت در قابلمه گازی یا زودپز قابل انجام است. در هر صورت، درست کردن زمان پخت و استفاده از فویل آلومینیومی برای پوشاندن روی قابلمه می تواند بهترین کمک را برای زیر چانه داشته باشد.

پیشنهاد دیگر برای تهیه فیله مرغ استفاده از ماست ترش است. استفاده از ماست شیرین و خمیری می تواند بر طعم ته چین تاثیر بگذارد.

افزودن گلاب به مواد آب مرغ نیز می تواند به طعم و عطر آن کمک کند و پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم برای پخت تهین

یک و نیم کیلو مرغ کامل پاک شده (شاید 1 کیلو سینه مرغ)

پیاز متوسط

یک کیلو برنج

800 گرم ماست

6 تا 7 زرده تخم مرغ (مقدار غذا متفاوت است)

زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری

100 گرم کره

نصف پیمانه کره مایع

صد گرم زرشک

2 قاشق غذاخوری شکر

نمک به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

آموزش آشپزی آنها

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک بپزید و در مرحله آخر پخت یک چهارم آب مرغ را جدا کنید. سپس آب مرغ را صاف کرده و مرغ پخته شده خنک شده را به قطعات تقریبا مساوی تقسیم کنید.

برای پخت برنج، برنج خیس خورده و آبکش شده را روی اجاق بگذارید و در این مرحله آن را تا نیمه بپزید یا به عبارتی آن را بردارید.

در مرحله بعد ظرف مناسبی آماده کنید که مواد و برنج را در آن قرار دهید. توجه به این نکته را فراموش نکنید که ظرف انتخابی نباید به برنج فشار بیاورد.

حالا نوبت به مواد اصلی می رسد. ماست را با زرده تخم مرغ کاملا مخلوط کرده و سپس کره مایع، زعفران، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

سپس به تدریج برنج نیمه پخته را به این مواد اضافه کنید تا یک لایه روی مواد تشکیل شود.

قبل از قرار دادن ته مرغ در فر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع گرم کنید. نیمی از خمیر را در ظرف پخت بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس مرغ ها را روی برنج و مواد فیلینگ قرار دهید. سپس باقیمانده برنج و مواد قیمه را روی مرغ ها بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید. در آخر باقیمانده کره ذوب شده را کف آن بریزید و سطح آن را با فویل بپوشانید.

با چنگال چند سوراخ روی سطح فویل ایجاد کنید. حدود یک تا دو ساعت زمان دهید تا تهین بپزد. بعد از پخت حداقل یک ساعت بگذارید خنک شود. سپس برش های زرشک، شکر و پسته را سرخ کرده و پس از خارج کردن ته آن از قالب، با این مواد تزئین کنید.

آموزش پخت مرغ و سیب زمینی

می توانید از دستور اصلی برای تهیه ته مرغ استفاده کنید و با افزودن مواد غذایی و سبزیجات دیگر به ذائقه خود، آن را متنوع کنید. یک ایده این است که بعد از چرب کردن ظرف و قبل از ریختن مواد فیلینگ در لایه اول فیلینگ مرغ، چند عدد سیب زمینی متوسط ​​را حلقه حلقه کرده و در ظرف بچینید. سپس به همان روشی که در دستور اصلی است عمل کنید و کف مرغ را با مواد دلخواه تزیین کنید. افزودن سیب زمینی به ته مرغ می تواند طعم و ظاهر جدیدی به آن بدهد.

تحصیلات مرغ و بادمجانشون

زمانی که می خواهید به غذاهای مرغ خود جلوه ای جدید بدهید، می توانید با افزودن بادمجان، محیطی جذاب به آن اضافه کنید. برای این کار ابتدا حدود 5 عدد بادمجان پوست گرفته و خرد شده را به مواد معمول اضافه کنید. سپس بعد از ریختن مواد داخل ظرف فر، یک لایه بادمجان رول شده و یک طرف سرخ شده بچینید، سپس مرغ ها را روی آن بچینید.

در اینجا می توانید از روش سنتی پخت فیله مرغ استفاده کنید و با افزودن بادمجان طعمی جدید و دلچسب به غذای خود اضافه کنید.

تحصیلات ته مرغ با زعفران

ته چینی که بیشتر برای مهمانی ها و مجالس مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، از مواد اولیه ای مانند گلاب و زعفران تشکیل شده و در بین مردم بسیار محبوب است. در تهیه این غذا افزودن زعفران و گلاب به مواد اولیه بسیار موثر است و طعم مطبوع و جذابی به آن می دهد.

تحصیلات آماده کردن کف پلوپز

بسیاری از افراد از پلوپز و آرام پز برای درست کردن گوشت مرغ و گوشت گاو استفاده می کنند و در برخی موارد سرآشپزهای حرفه ای بهترین شیرینی ها را در قابلمه روی اجاق درست می کنند. بنابراین برای تهیه فیله مرغ نباید فرض کنیم که به فر نیاز داریم و تمام مراحل لازم برای تهیه فیله مرغ را می توان به این صورت روی اجاق گاز انجام داد.

تحصیلات آماده کردن قسمت پایین چانه در فر

ابتدا فر را روشن کرده و با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و صبر کنید تا به دمای دلخواه برسد. در همین حین ظرف پیرکس را با روغن آشپزی بپوشانید تا مواد به ظرف نچسبد.

در مرحله بعد مواد لایه زیرین مرغ را به ترتیب لایه ها در ظرف پیرکس قرار دهید و آن را محکم فشار دهید تا لایه های لایه زیرین به هم بچسبند و آماده طبخ شوند. سپس کره را روی قسمت های مختلف لایه آخر لایه زیرین قرار دهید تا در هنگام پخت به غذا اضافه شود و طعم لذیذی به آن بدهد.

سپس با استفاده از فویل نازک روی ظرف پیرکس را بپوشانید و در حین پخت غذا خشک نشود تا مرطوب و خوشمزه بماند. سپس ظرف را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و صبر کنید تا ته مرغ آماده شود. بعد از پخت، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. سپس کف آن را با ادویه های دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.

سایت فوت و فن ته چین نی نی طرز پخت ته چین مرغ 4نفره ته چین مرغ بخارپز 4نفر فوری ته چین طرز پخت ته چین مرغ 6 نفره ته چین با ماست ساده نی نی سایت طرز تهیه مرغ ته چین را برای 6 نفر درست کنید مرد در قابلمه بهترین ماست برای ته چین است

همه چیز درباره Techin Egg

توصیه می شود هنگام تهیه ته دیگ از زرده استفاده کنید تا پس از پخت ته دیگ نرم تر و لطیف تر شود. استفاده از تخم مرغ کامل می تواند کف تابه و ته چین را سفت و خشک کند. همچنین توصیه می شود تعداد تخم مرغ های مصرفی را به حداقل ممکن محدود کنید و از مقدار توصیه شده نه کمتر و نه بیشتر استفاده کنید. استفاده زیاد از تخم مرغ می تواند باعث خشک شدن کف پلیسه شود، در حالی که استفاده کمتر از مقدار توصیه شده تخم مرغ می تواند باعث شل شدن کف پلیسه و لیز خوردن و باز شدن مواد شود.

همه چيزبله، در مورد مرغ چینی

برای افزایش طعم و لذت مرغ در لایه های زیرین، مناسب است ابتدا مرغ را با حداکثر آب مورد نیاز بجوشانید و در نهایت اجازه دهید تا آب داخل قابلمه را کاملا جذب کند.

برای افزایش طعم و عطر زهما در مرغ می‌توانید آب آن را روی آب جمع کنید و از ادویه‌هایی مانند دارچین استفاده کنید تا طعم آن بهتر شود. بعد از پخت مرغ بهتر است کمی تفت داده و طعم بیشتری به آن بدهید.

برای تفت دادن مرغ می توانید یک پیاز را ریز خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس مرغ را به همراه پیاز و کره اضافه کنید و تفت دهید تا طعم مرغ بیشتر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا