راز خوشمزگی ته چین ماهی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ته چین ماهی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم ماهی تکین
راز طعم ته چین ماهی و فوت و فن ته چین ماهی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
تکین ایرانی به دو بخش عمده تقسیم می شود. قسمت اول یک لایه ضخیم از خمیر زعفرانی است که با تکه های مرغ چرخ کرده یا پخته شده کمی شکل گرفته است. قسمت دوم برنج سفید است که روی این لایه قرار می گیرد و هنگام سرو زیر یا کنار قابلمه قرار می گیرد و مکمل آن است.
تهین یکی از پیشغذاهای مجلل ایرانی است که در مهمانیها و جشنهای مختلف به روشهای مختلف با انواع گوشت یا سبزی تهیه میشود. استفاده از ماهی در تهین به دلیل نگرانی های معمول در مورد بوی ماهی رایج نیست. اما با دانستن ترفندهای طبخ ماهی بدون تخلیه بو، می توانید از گوشت ماهی نیز در تهیه تهین استفاده کنید و یک غذای خوشمزه و مقوی را به وعده غذایی روزانه خود اضافه کنید.
مواد اولیه تهیه فیله ماهی
فیله سی باس 400 گرم
2 فنجان برنج
ماست 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
1 عدد پیاز متوسط
روغن به میزان لازم
آب لیمو به میزان لازم
زعفران پخته ⅓ پیمانه
ماست پر چرب ⅔ فنجان
رزماری 3 برگ
مخلوط ادویه (پودر گشنیز، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر کاری) دو قاشق غذاخوری
1 حبه سیر تازه
سبزیجات (از جمله گشنیز، شوید، جعفری، شنبلیله) ⅔ فنجان
طرز تهیه ته ماهی
برای تهیه املت ماهی خوشمزه ابتدا فیله ماهی را بشویید و به اندازه دلخواه برش دهید. مطمئن شوید که ماهی تازه است، زیرا تازگی یک عامل کلیدی برای جلوگیری از بوی نامطبوع است. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تشخیص ماهی تازه، مقالات مرتبط را بخوانید و نکات مهمی را برای خلاص شدن از بوی ماهی یاد بگیرید.
فیله های ماهی را با آبلیمو، کمی روغن، رزماری و ادویه های دلخواه بمالید. فیله ها را پس از پخت در ظرفی قرار دهید و روی ظرف را سلفون بپوشانید و ماهی را به مدت 45 دقیقه استراحت دهید. توجه داشته باشید که اجازه دهید ماهی بیشتر استراحت کند، می تواند بافت آن را شل کند، به خصوص اگر از فیله استفاده می کنید.
برای پخت، ماهی را در حمام آب آماده کنید. همچنین می توانید فیله های ماهی را از یک طرف سرخ کنید تا به پایه اضافه کنید. اگر از ماهی با پوست استفاده می کنید، طرف مقابل پوست را کمی قهوه ای کنید.
برنج را با دقت بشویید تا آب آن کاملا شفاف شود سپس در آب نمک در حال جوش بریزید و صبر کنید تا نیم پز شود. اطمینان حاصل کنید که برنج به اندازه کافی پخته شده است اما دانه آن هنوز سفت است.
زرده تخم مرغ، ماست، کمی نمک و زعفران را با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. این مرحله نیاز به دقت و حوصله دارد تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
برای تهیه زیره از تابه ای با سطح پهن استفاده کنید تا لایه زیرین زیبا و خوش طعمی داشته باشید. کف یک قابلمه را با روغن چرب کنید، ماهی ها را در آن بچینید و برنج مخلوط شده را در سه مرحله به قابلمه اضافه کنید و هر بار برنج را با فشار کم فشرده کنید.
قابلمه را ابتدا روی حرارت قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید ته آن به مدت 30 دقیقه بپزد. به این ترتیب ماهی خوشمزه و خوش طعمی برای لذت بردن خواهید داشت.
راز طعم ماهی تکین
توصیه می شود برای تهیه ته آن از ظروف تفلون استفاده کنید که به زیبایی از ظرف جدا می شود. قبل از انتقال آب گوشت به ظرف سرو، آن را چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا راحتتر از قابلمه جدا شود.
برای کسانی که به تاثیر غذا توجه می کنند: تغییر خواص ماست با حرارت به این معنی است که سردی آن دیگر تاثیر منفی در مصرف همزمان با ماهی ندارد. اگر ترجیح می دهید ماهی و ماست را با هم نخورید، می توانید از افزودن ماست و زرده تخم مرغ خودداری کنید، بلکه در آخرین لحظات پخت برنج، سبزی های معطر را به آنها اضافه کنید و بقیه مراحل را طبق دستور ادامه دهید.
برای افزودن به زیبایی و طعم سس ماهی، استفاده از برگ های سبز مانند شوید، گشنیز یا جعفری توصیه می شود. قبل از چیدن ماهی در قابلمه، این برگ های سبز را ته آن قرار دهید و سپس ماهی را روی آن ها بچینید تا طعم و ظاهر زیباتری پیدا کند.