آشپزی

راز خوشمزگی خورشت هلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی خورشت هلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورش هلو خوشمزه

راز خورش هلو خوشمزه نکاتی برای تهیه خورش هلو دروازه شمالی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش هلو یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین خورش های ایران است. این خورش به دلیل طعم و عطر بی نظیرش طرفداران زیادی دارد. همچنین استفاده از هلو در تهیه آن، هلو را برای بدن مفید می کند. این خورش به عنوان یک غذای تابستانی شناخته می شود اما در صورت تمایل می توانید آن را در تمام طول سال با کمپوت هلو درست کنید.

هلو خواص زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از آن بهره ببرید. به عنوان مهمترین خواص هلو می توان به سلامت و شادابی پوست، تقویت موهای سر، بهبود دستگاه گوارش، تقویت اعصاب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

خورش هلو معمولا با مرغ درست می شود، اما می توانید از گوشت قرمز مانند گوشت گاو و بره نیز استفاده کنید. همچنین می توانید این خورش را بدون گوشت و کاملا گیاهی درست کنید.

محصولات لازم برای تهیه این خورش 4 نفره می باشد. اگر می خواهید خورش را کم و بیش درست کنید، می توانید مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

عناصر

۶ عدد آلو بخارا

1 عدد پیاز بزرگ

4 عدد هلو متوسط

1 قاشق غذاخوری آرد

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

روغن مایع به مقدار لازم

شکر ۱ قاشق مرباخوری

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ 800 گرم (4 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آموزش پخت خورش هلو

ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات کوچکتر برش دهید. سپس تکه های مرغ را با روغن مایع ماساژ دهید تا کاملاً آغشته به روغن شوند. سپس روی تکه های مرغ مقداری نمک بپاشید و مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود.

مرغ را از یخچال خارج کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس مرغ را کمی تفت دهید تا تکه های مرغ سرخ شوند. پس از تغییر رنگ مرغ، چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مرغ با حرارت متوسط ​​بپزد.

پس از پخت کامل مرغ، آبلیمو را با شکر و زعفران در ظرفی مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. در مرحله بعد آرد را در کمی آب جوش حل کرده و به خورش اضافه می کنیم.

    خورش هلو آبه, طرز تهیه هلو آبه شمالی, طرز تهیه هلو پلو, خورش آلو, خورش شیل, طرز تهیه هولابه غذاهای شمال, هندوانه پلو, طرز تهیه هلی و مازندرانی

آلوها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس به خورش اضافه کنید. در مرحله بعد هلوها را پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. سپس هلوها را به اندازه دلخواه برش دهید.

تابه مناسبی را روی اجاق قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. هلوها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا هلوها قهوه ای شوند تا وقتی به خورش اضافه می شوند به راحتی له نشوند. بعد از اینکه خوب سرخ شدند هلوها را به همراه کمی نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

حرارت را کم می کنیم تا خورش کاملاً ببندد. توجه داشته باشید که هلوها نباید مدت زیادی در قابلمه بمانند، زیرا می توانند خورش را له کنند و ظاهر خورش را خراب کنند. بعد از جا افتادن خورش با برنج سرو می شود.

برای متعادل شدن طعم خورش هلو چه کنیم؟

اگرچه خورش هلو طعم شیرینی دارد، اما اگر آن طعم شیرین را دوست ندارید، می توانید طعم آن را تغییر دهید و مانند خورش فسنجان میل کنید. برای این منظور می توانید مقداری آبلیمو یا آبغوره به خورش اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا