راز خوشمزگی سمبوسه گوشت + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/03/sambooseh-goosht.jpg)
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سمبوسه گوشت را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز سمبوسه گوشتی خوشمزه
راز طعم سمبوسه سمبوسه گوشتی خوشمزه خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
سمبوسه غذای فوق العاده و خاطره انگیز برای ما ایرانی ها نه تنها در شهرهای جنوبی کشور بلکه در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد. حتماً خاطرات خوبی از سمبوسه های تند و ترد دوران کودکی تان دارید که در مدرسه یا دکه های شهر می خوردیم. شاید سمبوسه خانگی به سبک آبادانی تهیه کرده باشیم و در کنار خانواده از طعم آن لذت برده باشیم. در این مطلب دستور تهیه سمبوسه گوشتی را به روشی آسان و خانگی در اختیار شما قرار می دهیم. مواد لازم برای تهیه این غذای لذیذ در هر خانه ای یافت می شود و تهیه آن زمان زیادی نمی برد. همچنین می توان سمبوسه ها را پیچید و در فریزر نگهداری کرد تا در روزهای شلوغ به عنوان یک غذای راحت استفاده شود. اگر به دنبال طعم اصلی و لذیذ سمبوسه گوشتی هستید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.
عناصر
نان را در صورت نیاز بشویید
250 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد سیب زمینی متوسط
یک سر بزرگ پیاز سفید
فلفل سبز تند یا شیرین 4 عدد
1 دسته جعفری تازه
یک فنجان رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
جعفری، شوید و تره فرنگی به میزان لازم
نصف فنجان آب لیمو
پارمزان، یک سوم فنجان
حبه سیر
نصف فنجان سس کچاپ
یک قاشق غذاخوری سرکه
طرز تهیه سمبوسه با گوشت
سمبوسه یکی از غذاهای پرطرفدار ایران است که نه تنها در مناطق جنوبی بلکه در تمام نقاط کشور آن را دوست دارند. بسیاری از ما خاطرات خوبی از سمبوسه های ترد و تند دوران کودکی داریم که در مدرسه یا دکه های شهر می خوردیم یا شاید هم سمبوسه آبادانی را در خانه تهیه می کردیم و در کنار خانواده از آن لذت می بردیم. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه با گوشت را به روشی آسان و خانگی به شما آموزش می دهیم. مواد اصلی این غذا در هر خانه ای یافت می شود و تهیه آن زمان زیادی نمی برد. می توانید سمبوسه ها را بپیچید و در فریزر نگهداری کنید تا در روزهای شلوغ به عنوان غذای آماده استفاده کنید. اگر به دنبال طعم اصیل و مطبوع سمبوسه گوشتی هستید، توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها دنبال کنید.
در حالی که بسیاری از سمبوسه های معروف در ایران با مواد گیاهی مانند سمبوسه سیب زمینی تهیه می شوند، سمبوسه گوشتی با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. به همین دلیل است که باید در استفاده از گوشت سخاوتمند بود. نوع گوشت بستگی به ذائقه شخصی شما دارد. گوشت بره و گاو تقریباً بافت مشابهی دارند، اما گوشت گاو چربی کمتری دارد. بیشتر مردم از ترکیب گوشت برای تهیه غذاهایی مانند سمبوسه استفاده می کنند که در آن گوشت با سبزیجات سرخ می شود.
پیاز را به دلخواه رنده یا خرد کنید و در تابه ای روی حرارت متوسط سرخ کنید. توصیه می شود برای سرخ کردن پیازها از روغن کمتری استفاده کنید تا سمبوسه شما خیلی چرب نشود. بعد از نرم شدن و تغییر رنگ پیاز (حدود یکی دو دقیقه) گوشت را اضافه کنید و با کفگیر چوبی یا سیلیکونی خوب جدا کنید. این کار باعث می شود که هنگام سرو همه مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
پنج دقیقه بعد سیب زمینی های ریز خرد شده را به گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید. گوشت و سیب زمینی باید حدود ده تا پانزده دقیقه با هم بپزند. روش دیگر تهیه سمبوسه با گوشت این است که ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید. اگر قارچ در دسترس دارید، می توانید سمبوسه گوشتی و قارچی را با مواد مشابه درست کنید.
بعد از گذشت 15 دقیقه و پختن سیب زمینی ها، حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی و فلفل های خرد شده را اضافه کنید. اگر فلفل سبز شما تند است، مراقب باشید از پودر فلفل سیاه استفاده کنید. مواد را ده دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید و وقتی آب آن کشید، مواد را از روی حرارت بردارید. مواد گوشتی باید کمترین رطوبت را داشته باشند تا سمبوسه خیس نشود.
لواش ماشینی برای بسته بندی سمبوسه مناسب است. با دو نان متوسط می توانید حدود هشت سمبوسه بزرگ بپیچید. اگر می خواهید سمبوسه بیشتری درست کنید، مقدار نان را بیشتر کنید. نان پیتا را به شکل مستطیل پهن کنید و آن را به هفت یا هشت قسمت تقسیم کنید. هرچه برش ها پهن تر باشد، سمبوسه بزرگ تری خواهید داشت. به تعداد لازم ورقه های لواش آماده کنید و کنار بگذارید.
این قسمت از دستور تهیه سمبوسه گوشت برای بسیاری می تواند سخت باشد. اما با تمرکز و حوصله به راحتی سمبوسه های زیبا و یکدستی را مدیریت کرده و درست می کنید. نکته کلیدی در این مرحله این است که همه نان ها یک اندازه باشند. بنابراین ابتدا نان های نامنظم یا اضافی را مرتب کنید.
سپس تمام اسفنج ها را به صورت طولی روی یک سینی یا سطح صاف بچینید. دو تا سه قاشق از سس سمبوسه کاملا خنک شده را کف هر نان بریزید و مانند عکس به شکل مثلث در بیاورید. در واقع هر قسمت مثلثی نان یک لایه سمبوسه خواهد بود. در نهایت قسمت اضافی نان را با انگشت کمی مرطوب شده داخل سمسا فشار دهید. حالا سمبوسه شما آماده سرخ شدن است.
آخرین مرحله برای تهیه سمبوسه سرخ کردن آن است. توجه داشته باشید که تمام مواد این غذا از قبل پخته شده است و هدف از سرخ کردن ایجاد بافتی ترد و گرم است نه پختن مجدد. پس نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست و سمبوسه را نباید زیاد بپزید. در واقع، برخلاف تصور رایج، لازم نیست سمبوسه را کاملاً در کره فرو کنید.
روغن را در تابه داغ کنید و سمبوسه ها را دو تا سه دقیقه از هر طرف سرخ کنید. وقتی رنگ نان ها کمی طلایی شد (نه قهوه ای) آنها را بیرون بیاورید و کره را با دستمال کاغذی بردارید. حالا سمبوسه های گوشتی شما به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی آماده سرو هستند.
با مواد ساده ای که در خانه دارید می توانید چند سس خوشمزه برای سمبوسه درست کنید. به عنوان مثال، با ترکیب گیاهان معطر (جعفری، شوید، تره فرنگی تازه)، سیر و پنیر پارمزان، یک سس خوش طعم ایجاد کنید.
راز طعم سمبوسه
یکی از راه های موثر برای بهبود طعم و تندی سمبوسه افزودن فلفل سبز چیلی خرد شده به مواد داخلی آن است. با افزودن مقداری فلفل سبز تند طعم سمبوسه را تندتر و لذیذتر می کنید. همچنین توصیه می شود برای تهیه سمبوسه بسیار خوشمزه از سبزیجات تازه استفاده کنید زیرا سبزیجات تازه طعم طبیعی تری به سمبوسه می دهند. توجه به دمای شعله گاز نیز مهم است. زیرا حرارت زیاد باعث سوختن سمبوسه و خراب شدن ظاهر آن می شود. بنابراین بهتر است اجاق گاز را در حد متوسط نگه دارید و سمبوسه را با احتیاط و آرام سرخ کنید.