آشپزی

راز خوشمزگی لوبیا چیتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی لوبیا چیتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم لوبیا چیتی

راز طعم لوبیا چیتی و ادویه لوبیا چیتی و دلیل سیاهی آن سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

راز غذاهای خوشمزه با لوبیا : لوبیا چیتی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاها در ایران است. این غذا را می توان به عنوان صبحانه، شام یا غذای اصلی سرو کرد. لوبیا چیتی به دلیل سالم بودن و مغذی بودن آن طرفداران زیادی دارد و به راحتی می توانید آن را به صورت ساده یا با افزودن قارچ و سیب زمینی تهیه کنید. اگرچه نمونه هایی از کنسرو لوبیا چیتی وجود دارد که خوشمزه هستند، اما اگر تمام ترفندها و روش ها را یاد بگیرید، می توانید یک خوراک چیتی خوش طعم و لذیذ تهیه کنید.

یک دیگ خوراک لوبیا

برای تهیه لوبیا چیتی با لعاب و طعم بیشتر می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

لوبیا چیتی را حداقل چند ساعت قبل از پخت خیس کنید. می توانید حبوبات را در آب سرد بریزید و به مدت 8 تا 10 ساعت خیس کنید. در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا تورم آن کاهش یابد.

یک پیاز خرد شده را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.

سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا قسمتی از آب آنها گرفته و تا حدودی سرخ شوند.

سیب زمینی های خلال شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید و با قارچ و پیاز تفت دهید تا سیب زمینی ها سرخ شوند.

لوبیا چیتی را به قابلمه اضافه کنید و آب مورد نیاز (حدود ۲ تا ۳ فنجان) را به آن اضافه کنید.

زردچوبه، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

قابلمه را روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و غذا را با حرارت ملایم میل کنید. پخت لوبیا 2 تا 3 ساعت طول می کشد. در حین پخت، ظرف را چند بار هم بزنید تا دانه ها له شوند و لعاب بیشتری به آن بدهند.

در این مدت می توانید سیب زمینی را به درستی در خوراک قرار دهید و با چرخ گوشت آن را له کنید. سپس با مقداری آب خوراک مخلوط کرده و اضافه کنید تا لعاب بیشتری به خوراک اضافه شود.

برای سرو لوبیا چیتی می توانید از تزییناتی مانند زرشک استفاده کنید. همچنین معمولاً خوراک لوبیا با لیمو، گلپر و کره سرو می شود که می تواند مزه و لذت آن را تکمیل کند.

اگر زمان کافی برای تهیه غذا ندارید، می توانید از زودپز برای پخت سریعتر حبوبات استفاده کنید.

برای افزایش رنگ زیبای غذا می توانید ابتدا حبوبات را از وسط بجوشانید و سپس رب را با ادویه ها جدا تفت دهید و اضافه کنید تا رنگ غذا زیباتر شود.

راز لوبیا چیتی خوشمزه

Rewrite Bean ممکن است مانند یک خوراک معمولی در سطح به نظر برسد، اما برای تهیه آن به عنوان مدل های بیرونی یا بازار، باید تعدادی از نکات دیگر را رعایت کنید، مانند:

برای لعاب دادن به غذا حتما از پیاز رنده شده استفاده کنید.
اگر می خواهید قارچ را به غذا اضافه کنید، باید آن را برش دهید و در روغن و سیر سرخ کنید تا طعم بی نظیری به غذا بدهد.
در صورت تمایل می توانید در آخر مقداری پودر دارچین اضافه کنید.
بهتر است ادویه ها را با قارچ تفت دهید و سپس اضافه کنید.
می توانید از دمنوش یا عصاره گوشتی که آماده است استفاده کنید یا می توانید یک لپه را بجوشانید و آب آن را صاف کنید و با آن بپزید.
از افزودن بیش از حد ماکارونی خودداری کنید زیرا باعث تیره شدن غذا می شود.
وقتی لوبیا نرم و پخته شد، غذای شما آماده است.

مواد لازم برای تهیه علوفه حبوبات

لوبیا چیتی: ۲ فنجان

پیاز درشت: 1 عدد

سیب زمینی بزرگ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

قارچ: 10 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و پودر فلفل قرمز: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

آب جوش: چهار فنجان

راز خوشمزه شدن لوبیا چیتی سایت نی نی طرز پخت لوبیا چیتی چاشنی لوبیا چیتی طرز پخت کنسرو لوبیا چیتی خوشمزه چاشنی لوبیا چیتی دلیل سیاه شدن لوبیا چیتی خوشمزه لوبیا چیتی چاشنی برای لوبیا با قارچ

طرز پخت لوبیا چیتی را یاد بگیرید

بازنویسی لطفا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و قبل از پختن آنها را حدود 24 ساعت در آب خنک خیس کنید. اگر زمان کافی برای خیساندن ندارید، می توانید حبوبات را در قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کنید.

سپس پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پیاز را رنده کنید. پیاز خرد شده را در تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید تا نرم و روشن شود.

وقتی پیازها کمی طلایی شدند، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا را به قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید پوره گوجه فرنگی با پیاز حدود دو تا سه دقیقه سرخ شود. مهم است که پوره گوجه فرنگی را زیاد نپزید تا بهترین رنگ و طعم آن حفظ شود. به محض اینکه رب گوجه فرنگی سبک شد نیازی به ادامه سرخ کردن نیست.

در این مرحله لوبیا چیتی را به قابلمه اضافه می کنیم و با پیاز و پاستا چند دقیقه تفت می دهیم. سپس آب جوش را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا حبوبات به آرامی بپزند. یک ساعت بعد از پختن حبوبات، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قابلمه باقالی اضافه کنید. سپس حرارت روی اجاق را کم کنید و بگذارید خورش باقالی با حرارت ملایم بپزد تا نرم و خوش طعم شود.

یک ساعت بعد از اضافه کردن سیب زمینی، آن را از قابلمه خارج کرده و به ظرفی منتقل کنید، سپس یکی دو ملاقه از آب لوبیا را در ظرف بریزید و هم بزنید تا سیب زمینی له و له شود سپس پوره سیب زمینی را در ظرف برگردانید. ظرف حبوبات را بگذارید و بگذارید غذا بجوشد و لعاب دهید. در این مرحله اگر فکر می کنیم غذای شما خیلی سفت و کم آب شده است، یک فنجان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. بهتر است از اضافه کردن آب زیاد به آرد باقالی خودداری کنید زیرا بعد از افزودن قارچ در مراحل آخر پخت، لوبیا کمی آبکی می شود.

در نیم ساعت آخر پخت، قارچ های خرد شده و شسته شده را به آرد باقالی اضافه کنید و اجازه دهید با قارچ ها حدود نیم ساعت بجوشد. در پایان پخت اجاق گاز را خاموش می کنیم. در این مرحله رب لوبیا غلیظ و خوشمزه آماده سرو است. برای طعم دادن و طعم دادن به غذای لوبیا می توانید آن را با آب لیمو یا آب پرتقال تازه و گلپر میل کنید. لذت ببرید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا