آشپزی

راز خوشمزگی ماهی سالمون + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ماهی سالمون را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز ماهی سالمون خوشمزه

راز ماهی خوشمزه ماهی قزل آلا و نکاتی برای پخت ماهی سالمون خوشمزه در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی قزل آلا با توجه به ویژگی های فراوانی که دارد، یکی از لذیذترین و لذیذترین غذاهای دریایی است که به عنوان منبع غذایی در ایران و جهان مورد استفاده قرار می گیرد. این ماهی لذیذ به دلیل ارزش غذایی بالای گوشت، تاثیر مثبت در کاهش افسردگی، کمک به کاهش وزن و پیشگیری از بیماری های قلبی شناخته شده است. اگر می خواهید لاغر شوید و از رژیم غذایی پیروی کنید، حتما این غذای دریایی خوشمزه را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. به نظر می رسد ماهی سالمون شباهت های زیادی به ماهی قزل آلا دارد و از خانواده ماهی قزل آلا است.

خواص بی نظیر ماهی سالمون

سالمون به عنوان یکی از مغذی ترین و سالم ترین ماهی ها شناخته می شود و به دلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به بهبود سلامت بدن کمک می کند. این ماهی دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 به همراه پتاسیم است که در کنترل فشار خون نقش دارند. با مصرف پروتئین موجود در ماهی قزل آلا حجم ماهیچه ها افزایش می یابد و با مصرف انواع ویتامین های گروه B محافظت در برابر بیماری های قلبی ایجاد می شود.

استفاده از پروتئین مشتق شده از ماهی قزل آلا باعث افزایش احساس سیری و تنظیم ترشح هورمون های کنترل کننده اشتها می شود. این اثر همراه با اسیدهای چرب امگا 3 و 6 به کاهش وزن موثر کمک می کند. بیماری های جدی مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت در اثر التهاب در بدن ایجاد می شوند. در نتیجه، مصرف ماهی سالمون می تواند به کاهش التهاب در قسمت های مختلف بدن کمک کند. مقابله با چالش های بیماری آلزایمر که با کاهش توانایی یادآوری خاطرات در انسان همراه است، با مصرف ماهی قزل آلا به عنوان راه حلی برای پیشگیری و درمان این بیماری مهم است.

مواد لازم برای پخت ماهی سالمون

یک تکه ماهی قزل آلا

پیاز متوسط ​​یک عدد

سه حبه سیر

یک آهک

کره و زعفران به میزان لازم

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک، گشنیز و فلفل به میزان لازم

روش تهیه مواد اولیه

قبل از شروع فرآیند پخت ماهی قزل آلا با یکی از روش های انتخابی، ابتدا باید مواد اولیه را تهیه کنید.

در مرحله اول می توانید ماهی را به اندازه دلخواه ببرید و سپس با دقت بشویید.

پس از آن باید صبر کنید تا آب ماهی کاملا خشک شود. اگر زمان کمی برای پخت ماهی قزل آلا دارید، می توانید از یک حوله تمیز برای خشک کردن گوشت ماهی استفاده کنید.

پیاز را ورقه ای و سیر را حلقه حلقه کنید.

لیمو را به دو نیم کرده و آب آن را بگیرید.

حالا در ظرف مناسب درب دار ماهی خرد شده، سیر، پیاز، نمک، فلفل، گشنیز، روغن زیتون، آبلیمو و البته مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید.

می توانید مواد تمام شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها به گوشت قزل آلا نفوذ کنند. برای جلوگیری از پخش شدن بوی ماهی در یخچال می توانید از ظرف درب دار استفاده کنید.

نحوه گریل کردن سالمون

برای استفاده از روش برشته کردن ماهی قزل آلا می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا تابه گریل را روی شعله گاز بگذارید و صبر کنید تا داغ شود.

کمی روغن به ماهیتابه گریل اضافه کنید تا آب داخل آن آب شود و روی روغن تابه را بپوشاند.

تکه های ماهی را به سمت پایین در تابه گریل قرار دهید و صبر کنید تا پوست قرمز و رنگی شود.

سپس تکه های ماهی قزل آلا را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و آماده شود.

حالا می توانید ماهی سالمون پخته شده را به دلخواه تزیین و سرو کنید.

روش ماهی قزل آلا کبابی

در این طرز تهیه و پخت ماهی قزل آلا توصیه می شود پوست ماهی را از گوشت جدا نکنید. زیرا در هنگام پخت امکان جدا شدن بافت آن وجود دارد. مراحل کباب کردن ماهی قزل آلا به شرح زیر است:

ابتدا از توری استفاده کنید و روی آن را با یک لایه نازک روغن چرب بپوشانید سپس ماهی را در تور قرار دهید.

سپس ماهی را با پوست روی ذغال هایی که برای کباب کردن آماده کرده اید قرار دهید و صبر کنید تا سطح آن طلایی شود.

وقتی یک طرف ماهی طلایی شد، همین کار را با طرف دیگر انجام دهید.

حالا ماهی کبابی شما برای ناهار یا شام آماده است.

طرز پخت ماهی قزل آلا در فر

در مرحله تهیه ماهی ابتدا مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و ماهی را به این مخلوط اضافه کنید تا مواد داخل آن جذب شود و ماهی استراحت کند.

بعد از نیم ساعت ماهی را در ظرف پیرکس گذاشته و سطح آن را با فویل بپوشانید تا در فر بماند.

چند سوراخ در فویل ایجاد کنید تا بخار حاصل از پخت و پز معمولی خارج شود.

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و فر را به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

بعد از این مرحله ظرف را برای مدت معینی در فر با دمای 35 درجه سانتیگراد قرار دهید تا ماهی کاملا پخته شود.

اگر می خواهید ماهی را روی گریل سرو کنید، فویل را بردارید و گریل را روشن کنید.

هنگام خارج کردن ماهی از ظرف پخت، از داغ بودن ظرف مطمئن شوید.

راز ماهی سالمون خوشمزه

برای خوش طعم شدن ماهی می توانید از سبزیجات معطر مانند تره فرنگی، مرزنجوش و ترخون استفاده کنید.

برای افزایش لذت خوردن می توان ماهی پخته را با سیب زمینی کبابی ترکیب کرد.

هنگام خرید ماهی به تازگی آن توجه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

برای جلوگیری از بوی نامطبوع ماهی پس از پخت، می توانید پوست پرتقال یا لیمو را بسوزانید و از انتشار بوی نامطبوع ماهی جلوگیری کنید.

طرز طبخ ماهی قزل آلا در تابه طرز طبخ ماهی قزل آلا توسط نواب ابراهیمی بهترین روش چاشنی ماهی سالمون طرز طبخ ماهی قزل آلا در رستوران طرز طبخ ماهی قزل آلا سرخ شده طرز طبخ ماهی قزل آلا خوشمزه بدون بو طرز پخت ماهی سالمون پخته.  سایت

ماهی سالمون و کاهش وزن

پروتئین ها و اسیدهای چرب موجود در سالمون منجر به سیری و ایجاد احساس سیری می شود و به تامین انرژی مورد نیاز بدن کمک می کند. افرادی که سعی در کاهش وزن دارند می توانند این نوع ماهی را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

مصرف ماهی سالمون در دوران بارداری

پروتئین ها و اسیدهای چرب موجود در ماهی سالمون برای تغذیه مادر و رشد جنین مناسب است. اما مصرف زیاد این نوع ماهی می تواند منجر به جذب بیش از حد جیوه شود و برای مادر و جنین مشکل ساز شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا