آشپزی

راز خوشمزگی پلو مراکشی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پلو مراکشی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم و مزه پلو مراکشی

راز پلو مراکشی خوشمزه و هنر پلو خوشمزه و خانگی مراکشی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

پلوهای ترکیبی در آشپزی ایرانی اهمیت ویژه ای دارند. انواعی مانند باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرسا پلو، گیلاس پلو و غیره در مجالس و مهمانی ها بسیار محبوب هستند. دمی مراکشی نمونه دیگری از برنج مخلوط است که با برنج، سینه مرغ، فلفل سیاه، پیازچه، سیر و مواد دیگر درست می شود. این پلو به دلیل داشتن انواع سبزیجات سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی به عنوان یک غذای مقوی برای تمام سنین به ویژه کودکان و سالمندان شناخته می شود. اگر می خواهید این دمی مراکشی خوشمزه و بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را آسان کنید.

مواد لازم برای تهیه برنج مراکشی

برنج: ۲ پیمانه

سینه مرغ: 1 عدد

پیاز درشت: 1 عدد

سیر: 3 حبه

فلفل رنگی: نصف 1 عدد

پیازچه: 3 شاخه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

آب: 2 لیوان

طرز تهیه پلو مراکشی

برای تهیه این دمی خوشمزه مراکشی ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری یا مکعبی برش دهید. در قابلمه یا تابه ای عمیق، کمی روغن بریزید و تکه های گوشت مرغ را بریزید و دو طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس مرغ ها را کنار می گذاریم و پیاز خرد شده را در وسط قابلمه گذاشته و تفت می دهیم تا پیاز نرم و طلایی شود. سیر له شده و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس نمک، فلفل، پودر هل، پودر زیره و دارچین را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها معطر شوند.

بعد از آن برنج شسته و خیس خورده را به مواد اضافه کرده و حدود 10 دقیقه همراه با سایر مواد تفت داده و مرتب هم می زنیم تا برنج به ته قابلمه نچسبد. آب، فلفل و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و برنج را بجوشانید. در این مرحله درب قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا آب برنج کاملا جذب شود و برنج به خوبی دم بکشد. بعد از نیم ساعت دمی مراکشی شما آماده سرو است.

راز طعم و مزه پلو مراکشی

برای خلاصه کردن کاربردهای مختلف پیاز، باید از پیاز زرد شروع کنیم که یکی از پرکاربردترین اعضای خانواده پیاز است و برای انواع پخت و پز بسیار مناسب است. پیاز سفید با طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد در غذاها و سالادهای خام بسیار شبیه پیاز قرمز به خوبی استفاده می شود. پیاز قرمز با فیبر بیشتر گزینه مناسبی برای ظاهر غذا و استفاده در کباب، سالاد و ساندویچ است، اما به دلیل طعم ضعیف تر، معمولاً در آشپزی استفاده نمی شود.

فلفل به عنوان یکی از مفیدترین سبزیجات به ویژه برای کودکان توصیه می شود. این سبزی در سه رنگ سبز، زرد و قرمز وجود دارد که نوع سبز آن طعم تندتری دارد. فلفل سفید به دلیل داشتن ویتامین ها و مواد مغذی در درمان سرماخوردگی، کم خونی، محافظت از چشم، تقویت بینایی و رفع یبوست موثر است. فلفل هایی با چهار برجستگی در قسمت پایین، ماده هستند و به دلیل تخم مرغ بیشتر و طعم شیرین تر، برای سالاد و خام مناسب تر هستند. نوع نر آن که سه تاج دارد، تخم مرغ کمتر و طعم تندتری دارد و در آشپزی مفیدتر است. فلفل مردانه هنگام پخت تلخ نمی شود و طعم مطبوع خود را حفظ می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا