آشپزی

راز خوشمزگی ژله + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ژله را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز ژله خوشمزه

راز طعم ژله و نکاتی برای درست کردن ژله و بهترین راه حل برای اینکه چرا ژله در را نمی بندد سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

در حال حاضر ژله ها با هر رنگ و طعمی در بازار موجود است. ژله را می توانید به روش های مختلف درست کنید و از انواع طرح ها و نقش آن در شبکه های اجتماعی بهره ببرید. یکی از دلایل محبوبیت این دسر جدای از خوشمزگی، سادگی تهیه آن است. اما اگر بخواهید ژله بیشتری درست کنید یا از قالب خارج کنید ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید مثلا ژله به خوبی به قالب نچسبد و تمام زحمات شما به هدر برود. در این مطلب نکات مهمی برای تهیه ژله در اختیار شما قرار می دهیم.

آموزش ساخت ژله ساده

هنگام تهیه هر نوع دسر مخصوصا ژله، رعایت تناسب مواد یکی از نکات حیاتی است. ابتدا یک بسته ژله را با طعم دلخواه انتخاب کنید و سپس با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید. بهتر است پودر ژله را مستقیم در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. پس از هم زدن مناسب است به مدت یک دقیقه آن را گرم کنید و در نهایت یک لیوان آب سرد به مخلوط اضافه کنید. اگر مقدار آب زیاد باشد ژله خوب سفت نمی شود. حالا می توانید ژله را در ظرف یا قالب دلخواهتان بریزید تا خنک شود و نوش جان کنید.

نحوه انتخاب قالب مناسب

برای تهیه ژله به مقدار دلخواه از قالب هایی در اندازه ها و شکل های مختلف استفاده کنید. قالب های پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینه هستند اما قالب های فلزی و پیرکس نیز مفید هستند. با توجه به نوع و تعداد قالب می توانید طرح های مختلفی از ژله درست کنید و لذت ببرید.

چگونه ژله را از قالب خارج کنیم

علاوه بر شما، بسیاری از افراد برای درآوردن ژله از قالب عصبی هستند و ممکن است ترس داشته باشند که ژله شکسته یا از قالب جدا شود. اما با رعایت چند نکته می توانید به راحتی ژله را از قالب خارج کنید. به همین دلیل برخی ترجیح می دهند ژله را در ظرف شیشه ای تهیه کرده و در همان ظرف سرو کنند. در هر صورت جدا کردن ژله از قالب باز هم کار سختی نیست و با رعایت نکات مهم می توانید از تهیه و سرو ژله لذت ببرید.

چگونه قالب را چرب کنید

برای شروع می توانید شکل مورد نظر را با مقدار بسیار کمی چربی یا کره چرب کنید و سپس با کمی شکر روی آن بپاشید. سپس قالب را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا سطح آن کمی یخ بزند. بعد از این مدت می توانید قالب را از فریزر خارج کرده و مایع ژله شده را با احتیاط داخل آن بریزید. بهتر است فقط نیمی از مایع ژله را در قالب پر کنید تا به طور یکنواخت در ژله پخش شود. سپس قالب را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا خمیر شود و آماده سرو شود.

چگونه چرخاندن قالب روی صفحه آسان است

اگر می خواهید ژله ساده یا ژله بستنی را از قالب خارج کنید باید به چند نکته توجه کنید. اولین و مهمترین چیز این است که ژله شما کاملا سفت شود. برای این کار می توانید ظرفی را با آب جوش پر کنید و قالب ژله را به مدت 10 ثانیه روی بخار آب قرار دهید. به این ترتیب ژله محکم می چسبد و می توانید به راحتی آن را برگردانید.

برای اینکه ژله از دستتان نیفتد و آب داخل کاسه نریزد، می توانید یک صافی یا توری فلزی را روی آب در حال جوش قرار دهید و سپس قالب ژله را روی آن قرار دهید. این روش برای ظروف پیرکس مناسب نیست، زیرا احتمال شکسته شدن قالب با تغییرات دمایی ناگهانی وجود دارد. بهتر است از این روش برای ظروف پلاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. با رعایت این نکات می توانید به راحتی ژله را از قالب خارج کرده و از آن لذت ببرید.

چرا روی قالب آب می پاشیم؟

برای این قالب ها از یک ترفند بسیار ساده استفاده می کنند. قبل از ریختن مواد ژله، دیواره های ظرف را با آب می پاشند. بنابراین ژله بهتر به دیوارها می چسبد و به راحتی جدا می شود. سپس هنگام برداشتن ژله ابتدا به مدت چند دقیقه بیرون از یخچال قرار می گیرد تا کمی نرم شود. پس از آن با تکان دادن فرم، ژله را جدا می کنند. البته لازم به ذکر است که این ترفند برای ژله های زیاد ممکن است کمی سخت باشد. در صورت استفاده از ژله زیاد می توان از قالب های بزرگتر و مناسب برای جداسازی آن استفاده کرد.

چرا ماتریس را گرم می کنیم؟

برخی از افراد ترجیح می دهند سطح قالب را خودشان گرم کنند. برای این کار باید فرم را برگردانید و سپس آن را با یک حوله از قبل گرم شده بپوشانید. به عنوان راه حل، می توانید از سشوار نیز استفاده کنید. با نگه داشتن سشوار در فاصله مناسب از قالب و قرار دادن آن در دمای ملایم، سطح قالب گرم شده و ژله به راحتی از قالب خارج می شود. البته باید با دقت و احتیاط از سشوار استفاده کنید تا دچار حادثه نشوید.

طرز تهيه ژله چرا ژله سفت نميشه با ژله آسيب ديده چكار كنيم ژله دو رنگ طرز تهيه ژله ساده ژله چقدر ببنده ژله چقدر باشه در یخچال می ماند، ژله را چگونه درست کنیم، چه ظرفی ژله درست کنیم

طرز تهیه ژله شفاف

شاید برای شما عجیب باشد که برخی افراد ژله را خیلی شفاف می کنند. این سوال در واقع بسیار کمی منطقی است. برای داشتن ژله شفاف پس از حل شدن پودر ژله در آب جوش ظرف مورد نظر را در بخارپز قرار دهید و از روش بین ماری استفاده کنید تا ژله کاملا حل شده و شفاف شود. این روش باعث می شود ژله داخل ظرف شفاف و بدون حباب هوا باشد.

بهترین محلول ژله رفع سریع

برای تسریع گیرش ژله، پس از حل کردن پودر ژله در آب جوش به روش حمام آب، به جای آب سرد از سه چهارم فنجان یخ استفاده کنید. یخ را روی ژله داغ بریزید و به آرامی هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس ژله را در قفسه بالایی یخچال قرار دهید زیرا معمولا در آن قفسه سردتر است و بهتر است ژله را در همان قفسه قرار دهید تا زودتر خودش را بگیرد. به این ترتیب ژله سریعتر و به شکل غلیظ تری سفت می شود و آماده سرو می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا