آشپزی

طرز تهیه آش کارده با طعمی بی نظیر در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ

این بار می خواهیم شما را با تهیه یکی از غنی ترین و خوشمزه ترین آش های سنتی ایرانی آشنا کنیم. پخته شده با ترکیبی از مواد مغذی و معطر، این سوپ نه تنها یک غذای کامل و سالم است، بلکه گرمای دلپذیری را به لحظات سرد پاییز و زمستان شما می بخشد. با دستوری که از سرگرمی روز برای شما آماده کرده ایم، می توانید این سوپ خوشمزه و سنتی را در منزل تهیه کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید. پس با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله این سوپ خوشمزه را تهیه کنیم.

برای دستور غذا پخته شدهابتدا سیر و خمیر مایه خرد شده را در آب ولرم حل کرده و با بقیه مواد در قابلمه آب گرم مخلوط کنید. بعد از هم زدن به غلظت مناسب، روی قابلمه را با پارچه می پوشانیم و بین پتوها به مدت 12 تا 18 ساعت قرار می دهیم تا عمل انجام شود. در آخر آش را داغ کرده و هم می زنیم تا بجوشد و با نان مورد نظر آماده سرو شود.

عناصر اندازه ی
خمیر مایه نیم چانه
آرد جو 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 بوته
بلغور جو دوسر 350 گرم
آبگوشت برای سوپ کافی
کار کردن 80 گرم

طرز تهیه سوپ

مرحله 1: تهیه سیر و خمیر مایه

ابتدا یک حبه سیر را با کمی نمک له کنید تا کاملا له شود سپس نصف آهک خمیر مایه را در کمی آب ولرم حل کنید. این باعث می شود طعم های مختلف و رایحه های دلپذیر به خوبی از این ترکیب در سوپ نهایی استخراج شود.

مرحله 2: آماده کردن قابلمه

اندازه قابلمه مناسبی را با توجه به مقدار غذایی که قصد طبخ آن را دارید انتخاب کنید. قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب کم کم گرم شود.

مرحله 3: مواد را به قابلمه اضافه کنید

بعد از اینکه آب داخل قابلمه کمی گرم شد، شاتوت، سیر فشرده، آرد جو، خمیر مایه، جو دوسر و آب شغال را به قابلمه اضافه کنید. مراقب باشید که مواد به طور مساوی در آب پخش شوند.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

مخلوط کردن مواد را با دست تمیز شروع کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد از حرارت دست کمی گرم شوند و به مرور زمان غلظت سوپ شروع به افزایش کند.

مرحله 5: حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را ببندید

وقتی دیگر نمی توانید مواد را به راحتی هم بزنید و احساس کردید قوام سوپ به اندازه کافی رسیده است، حرارت را خاموش کنید. سپس درب قابلمه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در آن را محکم ببندید.

مرحله 6: گلدان را بین پتوها قرار دهید

گلدان را بین پنج تا شش پتو قرار دهید. این اجازه می دهد تا گرما به آرامی در ظرف حفظ شود و فرآیند تخمیر به خوبی پیش برود.

مرحله 7: استراحت خاکستر

سوپ را به مدت 12 تا 18 ساعت زیر پتو نگه دارید. این زمانی است که استاک باید خوب عمل کند و طعم ها باید به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله 8: برای دفعه بعد مخمر را بردارید

قبل از اینکه سوپ را دوباره روی اجاق بگذارید، مقداری از آن را به عنوان پایه برای پخت سوپ بعدی ذخیره کنید.

مرحله 9: گرم کردن و هم زدن سوپ

حالا سوپ را مدام هم بزنید تا بجوشد. با این کار سوپ غلیظ و یکدست می شود.

مرحله 10: سرو غذا

بعد از اینکه سوپ خوب به جوش آمد و به غلظت دلخواه رسید، آن را در کاسه ها می ریزند. این سوپ را می توانید با هر نوع نانی که دوست دارید سرو کنید و از طعم بی نظیر و سنتی آن لذت ببرید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا