آشپزی

طرز تهیه املت گوجه فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت گوجه فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت با گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین صبحانه های گرم در بین ایرانیان است که در کافه های شیک دستخوش تغییرات زیادی شده است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه املت با گوجه فرنگی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوجه فرنگی 8 عدد وسط
سیر 1 قرص
پیاز 1 قطعه
فلفل سیاه (اختیاری) ½ فلفل سیاه
یک تخم مرغ 4 تا 5 عدد
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
پوره گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه املت با گوجه فرنگی

مرحله اول

من آماده می کنم املت مخصوص گوجه فرنگی ابتدا گوجه ها را رنده می کنیم و در سینی مناسب می چینیم. سپس سیر را به همراه پیاز و فلفل روی رنده ریز رنده می کنیم و به تابه گوجه فرنگی اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای سرعت بیشتر می توانیم به جای اینکه همه مواد را رنده کرده و به صورت پوره درآوریم، در میکسر یا مخلوط کن بریزیم. سپس تابه را روی اجاق قرار می دهیم و هر چند دقیقه یکبار مواد را هم می زنیم.

سطح سوم

در این مدت مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه جات گرفته شود. باید تفت دادن مواد را ادامه دهیم تا آب اضافی آنها کاملا کشیده شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب اضافی از مواد داخل تابه خارج شد، چند قاشق روغن اضافه می کنیم و شروع می کنیم به تفت دادن مواد تا خوب سرخ شوند. در مرحله بعد مواد را در یک طرف تابه جمع می کنیم سپس پوره گوجه فرنگی را به قسمت خالی تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

رنده کردن رب گوجه فرنگی اختیاری است اما اگر به درستی به املت اضافه شود خوش رنگ تر و خوش طعم تر می شود. اما اگر نتوانیم طعم خام پوره گوجه فرنگی را بدست آوریم، روی طعم املت تاثیر منفی می گذارد.

مرحله ششم

به همین دلیل رب گوجه فرنگی را باید با حوصله تفت داد تا کاملا سرخ شود. بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی خوب سرخ شد با بقیه مواد ترکیب می کنیم سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به تابه اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که هم زدن تخم مرغ ها در املت سلیقه ای است. اگر می خواهید املت کاملا مخلوط شود، پس از افزودن تخم مرغ ها باید مدام مواد را در تابه هم بزنید تا علاوه بر پختن تخم مرغ ها، املت به خوبی یکدست شود.

مرحله هشتم

سرگرمی روز وقتی املت شروع به رها شدن روغن کرد، آماده سرو است. سپس املت را در بشقاب مورد نظر بریزید و روی آن را با سبزیجات معطر تزئین کنید. در آخر این املت خوشمزه را با نان بربر تازه سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا