آشپزی

طرز تهیه بیسکویت وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت وانیلی

بیسکویت وانیلی یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت وانیلی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای بیسکویت وانیلی
یک تخم مرغ 1 قطعه
شکر پودر شده ⅓ فنجان
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
روغن مایع ⅓ فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
ارد 1+1/3 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت وانیلی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت وانیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 160 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و پودر قند را به همراه وانیل اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعد مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت 6-5 دقیقه هم میزنیم تا کرمی و پفکی شود سپس کره مایع را به کاسه اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.

سطح سوم

حالا نشاسته ذرت، بکینگ پودر و آرد را 3 بار در یک کاسه نسبتاً عمیق الک کنید، سپس مواد خشک را به آرامی به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر نرمی به دست آید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که خمیر به کف دست نخورد زیرا با حرارت دست خمیر داخل روغن می افتد و کیفیت آن به حداقل می رسد. حالا روی سطح کار مقداری آرد بپاشید سپس خمیر را به سطح کار منتقل کنید.

مرحله پنجم

سپس خمیر را با نوک انگشتان به مدت 2 دقیقه خوب ورز می دهیم و به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت پهن می کنیم سپس سینی فر را با کاغذ کره ای می پوشانیم. حالا با چاقوی مورد نظر خمیر را شکل می دهیم و می بندیم.

مرحله ششم

سپس خمیر قالب زده را به آرامی در سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم تا خمیر از وسط نصف نشود سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم بیسکویت ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

لازم به ذکر است که بنا به ذائقه خود می توانید وانیل را از مواد لازم جدا کنید و به همان میزان پودر هل، پودر دارچین، پودر کاکائو و پودر زنجبیل به دلخواه اضافه کنید تا سرگرمی روز بیسکویت هایی با طعم های مختلف به دست آورید. .

مرحله هشتم

در این فاصله مدام پخت بیسکویت ها را چک می کنیم تا تغییر رنگ ندهند. وقتی کلوچه ها کاملا پخته و کمی طلایی شدند، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آن ها اجازه دهید کاملا خنک شوند.

مرحله نهم

وقتی بیسکویت های وانیلی کاملا خنک شدند با احتیاط از روی کاغذ کره ای جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر بیسکویت وانیلی را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا