طرز تهیه ترشی انبه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی انبه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از ترشی های خوشمزه و خوش طعمی است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و شما می توانید از این چاشنی خوشمزه با اکثر غذاها استفاده کنید.ترشی انبه طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه ترشی انبه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای ترشی انبه | |
انبه | 4 عدد |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای خلال شده | 1 فنجان |
زعفران | کافی |
روغن زیتون | نصف فنجان |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز بوداده | نصف قاشق چایخوری |
سیاه دانه بو داده | نصف قاشق چایخوری |
پول بیبر و پاپریکا | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | کافی |
شربت نمک و سیر | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | کافی |
طرز تهیه ترشی انبه
انبه را پوست بگیرید و برش دهید
برای تهیه ترشی انبه به روش سنتی ابتدا انبه ها را بشویید و پوست بگیرید، سعی کنید وقتی از بازار بیرون آمدند آن را بپزید تا هسته های آن سفت نشود سپس به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید و در بریزید و اضافه کنید. مقداری زعفران به انبه
هویج را خرد کنید و فلفل را خلال کنید
سپس هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و خلال کنید و خرد کنید، سپس فلفل دلمه ای تمیز را شسته و ورقه ای برش دهید، می توانید از یک یا دو رنگ یا ترکیب رنگ های مختلف استفاده کنید.
تفت دادن هویج و فلفل
سپس در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس هویج و فلفل را بگذارید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل ها پخش شود و آب آن ها گرفته شود، حدود یک ربع تفت دهید.
ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید
سپس شکر را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا شکر ذوب شود و به خورد مواد برود، سپس پودر تخم گشنیز تفت داده شده، سیاه دانه تفت داده شده، پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، نمک و رب سیر را روی مواد بریزید. و کمی در روغن تفت دهید.
پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید
توجه داشته باشید که هنگام اضافه کردن ادویه از پودر زیره یا پودر گلپر یا هر ادویه دیگری استفاده نکنید، زیرا طعم ترشی را کاملا تغییر می دهند، پس از اینکه عطر ادویه ها به مواد نفوذ کرد، مقداری رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید .
پوره گوجه فرنگی و سرکه را سرخ کرده و انبه را اضافه کنید
پوره گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند و تیره شود، سپس مقداری سرکه روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و بگذارید سرکه شروع به جوشیدن کند، سپس انبه را به مواد داخل تابه اضافه کنید. و هم بزنید.
پختن انبه در سرکه
سپس انبه را بجوشانید و به مدت 5 تا 6 دقیقه در سرکه بپزید و برای تهیه این ترشی باید انبه را بجوشانید زیرا باید تقریبا پوره و له شود و بعد از این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید. آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خیارشور کمی خنک شود.
بسته بندی و خنک کننده ترشی انبه
پس از خنک شدن ترشی انبه به دمای محیط، آن را در شیشه های تمیزی که قبلا شسته و خشک کرده اید بریزید و در شیشه ها را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید تا عطر و طعم همه مواد داخل آن حفظ شود. به طور کامل هضم شود و سرگرمی روز مقداری ترشی انبه را در ظرف مناسبی بریزید و این چاشنی خوش طعم را با انواع غذاهای خوشمزه سرو کنید.
5
2