طرز تهیه توپک کنجدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه توپک کنجدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه گلوله های کنجدی
گلوله های کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که با مواد ساده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنجد در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات لازم برای گلوله های کنجدی |
|
کنجد خام | 1 فنجان |
آب انگور | ½ فنجان |
طرز تهیه گلوله های کنجدی
مرحله اول
برای تهیه کنجد های لذیذ در ابتدای کار کنجد را در تابه ای مناسب می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم سپس خوب تفت می دهیم تا بوی خامی کنجد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که کنجد به سرعت می سوزد. وقتی رنگ دانه های کنجد قهوه ای روشن شد، آب انگور را به تابه اضافه کرده و مدام هم می زنیم، سپس به مدت 10 دقیقه خوب تفت می دهیم تا مواد مخلوط شوند.
سطح سوم
لازم به ذکر است که حرارت باید همیشه ملایم باشد وگرنه کنجد و شیره انگور می سوزد و تلخ می شود. بعد از این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله چهارم
حالا با دست خیس مقداری از مخلوط کنجد را بردارید و به شکل توپ در آورید سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید از آجیل موجود در آن استفاده کنید. در آخر با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
2