طرز تهیه حریره سیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه روغن سیر
حریره با سیر یکی از ادویه های بین المللی خوشمزه و معطر است که با مواد محدود تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه روغن سیر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ابریشم سیر |
|
سیر تازه | 2 کیلوگرم |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون یا روغن کنجد | کافی |
نمک | کافی |
طرز تهیه روغن سیر
مرحله اول
برای تهیه ابریشم سیر خانگی، ابتدا سیر را پوست بگیرید، سپس آن را بشویید و روی یک حوله تمیز قرار دهید. سپس اجازه دهید سیر به مدت 12 ساعت در دمای اتاق بماند تا کاملا خشک شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که اگر سیر کمی رطوبت داشته باشد باعث کپک زدن ابریشم می شود. پس از خشک شدن کامل سیر، آن را به همراه مقداری نمک و روغن زیتون در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
سطح سوم
سپس فلفل سیاه را به غذاساز اضافه می کنیم سپس سیر را خوب هم می زنیم تا به شکل پوره در بیاید. اگر روغن زیتون یا روغن کنجد ندارید، می توانید از روغن مایع پخت و پز استفاده کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، پوره سیر را در ظرف نسبتاً کوچک، تمیز و خشکی بریزید، سپس آنقدر روغن زیتون به آن اضافه کنید تا 1 تا 2 حبه سیر را بپوشاند تا ماندگاری پوره سیر افزایش یابد.
مرحله پنجم
توصیه می شود برای طعم بهتر 1 تا 2 شاخه رزماری در ظرف بریزید. سپس پوره سیر را در چند ظرف کوچک بریزید تا باقی ظروف بدون باز کردن درب آن تا زمان مصرف در یخچال بماند.
مرحله ششم
در این مرحله درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا وارد ظرف نشود. بهتر است بدانید که پس از مدتی ممکن است ابریشم سیر کمی تغییر رنگ دهد که این تغییر رنگ ناشی از روغن زیتون موجود در بافت ابریشم است.
مرحله هفتم
در نهایت له سیر را چند ماه در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از هر بار استفاده اگر مقدار روغن روی ابریشم کم شد دوباره اضافه کنید چون روغن از ورود هوا جلوگیری می کند.