آشپزی

طرز تهیه حلوا ارده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوا ارده

حلوا ارده همانطور که از نامش پیداست با ارده درست می شود و معمولا به عنوان میان وعده یا صبحانه سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوا ارده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای حلوا ارده
کنجد سفید 1 فنجان
شیر خشک قنادی 1 فنجان
شکر پودر شده ¾ فنجان
پودر هل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوا ارده

مرحله اول

من آماده می کنم حلوای ارده خوشمزه در ابتدای کار کنجد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید تا طلایی شود. کنجد را تفت دهید تا کمی روغن آن خارج شود.

مرحله دوم

اگر کنجد طلایی شد و روغنش را پس نداد، اشکالی ندارد، ابتدا آن را به مخلوط کن یا آسیاب منتقل می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا کنجد داخل روغن بیفتد و آرد به دست آید.

سطح سوم

اگر کنجد پس از آسیاب روغن برنمی‌گرداند، ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد یا روغن مایع به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کنجد کاملا پودر شده و کاملاً با روغن یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر قند را به همراه شیر خشک و پودر هل در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را کم کم به ظرف اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا یکدست شود.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که باید ارد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و این کار را تا زمانی که بافت حلوا منسجم شود ادامه دهیم. سپس کف و کناره های یک ظرف مربعی شکل را با کیسه فریزر کاملا می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا برش های پسته و کنجد را روی کیسه فریزر پخش کنید سپس حلوا را به طور یکنواخت داخل ظرف بریزید و آن را صاف کنید. در آخر حلوا را با دست خوب فشار می دهیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله هفتم

در این مرحله حلوا را حداقل 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود سپس با کمک پلاستیک فریزر از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو می گذاریم. در آخر حلوا را برش زده و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا