آشپزی

طرز تهیه خورش کیوی بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش با کیوی

در دنیای یکنواخت غذاهای روزمره، هر از چند گاهی طعم تازه و دلپذیری بر سفره های ما باز می شود که می تواند چشم اندازی تازه در پخت و پز و لذت بردن از غذا ایجاد کند. خورش کیوی با طعم فوق العاده و ترکیب خلاقانه میوه و گوشت از آن دسته غذاهایی است که می تواند تجربه ای جدید و دلپذیر را برای شما رقم بزند.

برای تهیه یک خورش کیوی خوشمزه و متفاوت ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و همراه با ادویه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از پخت آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. آلوهای خورشتی را تا نیمه پخت اضافه کنید و کیوی را حلقه حلقه کرده و در فر بپزید و در 15 دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و در آخر طعم آن را تنظیم کنید.

عناصر اندازه ی
کیوی 4 عدد (سخت و ترش)
پیاز 1x
گوشت 150-200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر گوجه فرنگی) کافی
آلو خورشتی به مقدار مورد نظر
قند نصف قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش با کیوی

مرحله 1: پیازها را آماده و تفت دهید

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه متوسط ​​با کمی روغن پیاز را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و شفاف شود. این کار باعث آزاد شدن طعم پیاز در غذا می شود.

مرحله دوم: گوشت را اضافه کرده و تفت دهید

پس از طلایی شدن پیاز، گوشت خورشتی را اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا خوب رنگ شود. تفت دادن گوشت با پیاز به طعم بهتر گوشت کمک می کند.

مرحله 3: ادویه جات را اضافه کنید

پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه هایی شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. ادویه ها خوب برشته می شوند تا عطرشان به خوبی در غذا پخش شود.

مرحله 4: پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

بعد از سرخ شدن ادویه ها یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مخلوط اضافه می کنیم و دو تا سه دقیقه دیگر تفت می دهیم تا رنگ و عطر پاستا باز شود و با بقیه مواد یکدست شود.

مرحله 5: آب را اضافه کنید و گوشت را بپزید

پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، 4 تا 5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت آرام آرام بپزد و نرم شود.

مرحله ششم: آلوهای خورشتی را اضافه کنید

بعد از نیمی از زمان پخت، آلوهای خورشتی را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کنید. آلو طعم ترش و شیرینی به خورش می دهد و بافت غذا را غنی می کند.

مرحله 7: کیوی را آماده کرده و اضافه کنید

در حالی که گوشت در حال پخت است، کیوی را پوست بگیرید و آن را به صورت قاچ برش دهید. سپس در تابه ای کوچک با کمی روغن، کیوی ها را به آرامی سرخ کنید. بنابراین کیوی در خورش نرم نمی شود.

مرحله هشتم: کیوی و زعفران را به خورش اضافه کنید

در 15 دقیقه آخر پخت خورش، کیوی تفت داده شده و زعفران پخته شده را به خورش اضافه کنید. افزودن کیوی و زعفران در این مرحله طعم و عطری تازه و مطبوع به خورش می دهد.

مرحله 9: طعم را تنظیم کرده و برای سرو آماده کنید

در پایان پخت خورش را میل کنید و در صورت لزوم مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید. سپس خورش را از روی حرارت بردارید و با برنج سفید سرو کنید.

مرحله 10: سرو کنید و لذت ببرید

پس از آماده شدن، خورش کیوی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با تزیینات دلخواه مانند گشنیز تازه یا برگ نعنا تزیین کنید. اکنون زمان لذت بردن از طعم بی نظیر و دلچسب کیوی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا