آشپزی

طرز تهیه دو پیازه مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دو پیازه مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دو عدد پای مرغ

دو پای مرغ یکی از انواع غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو عدد پای مرغ در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
طبل 2 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل 1 قطعه
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زعفران آب پز کافی
نمک، فلفل سیاه و قرمز کافی
پودر فلفل سیاه و زردچوبه کافی

طرز تهیه دو عدد پای مرغ

مرحله اول

برای تهیه دو عدد پای مرغ خوشمزه ابتدا پای مرغ را به همراه مقداری زعفران دم کرده در ظرف مناسبی بریزید و خوب ماساژ دهید سپس روی ظرف را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید پای مرغ به مدت 30 دقیقه استراحت کند. در همین حین پیاز را نازک حلقه کرده و به همراه کمی روغن مایع در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سطح سوم

سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و نرم شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی ماکارونی و ادویه ها از بین برود.

مرحله چهارم

حالا فلفل سیاه و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس کنار بگذارید. سپس پای مرغ را از دو طرف سرخ می کنیم و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی اجاق می گذاریم تا آب شود.

مرحله پنجم

سپس پای مرغ سرخ شده را در قابلمه می گذاریم سپس سس آماده شده را روی مرغ ها می ریزیم. حالا دو پیمانه آب از کناره های قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد و نمک را اندازه کنید.

مرحله ششم

بعد از 1 ساعت که پای مرغ کاملا پخته شد و سس غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواهتان بریزید سپس با زرشک پلو و ترشی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا