آشپزی

طرز تهیه راتاتویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه راتاتویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه راتاتوی

راتاتوی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار اروپایی است که با استفاده از دستور العمل های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه راتاتوی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
کدو سبز 2 عدد
بادمجان 2 عدد
پیاز 2 عدد
یک گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
فلفل سیاه (اختیاری) 1 قطعه
روغن مایع 5 تا 6 قاشق غذاخوری
سیر 1 قرص
پونه کوهی یا آویشن ½ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 فنجان
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه راتاتوی

مرحله اول

برای درست کردن یک راتاتویی خوشمزه ابتدا سعی کنید سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو سبز، بادمجان و پیاز را هم قطر کنید. در مرحله بعد سیب زمینی ها را تمیز می کنیم سپس به صورت ورقه های نازک به قطر نیم سانتی متر برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان را تمیز می کنیم، سپس آن را به اندازه سیب زمینی به ورقه های نازک برش می دهیم. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تا نیمه آن را با آب پر می کنیم و مقداری نمک داخل آب می ریزیم و هم می زنیم.

سطح سوم

در این مرحله ورقه های بادمجان را در آب و نمک قرار می دهیم سپس به مدت 15 دقیقه در آب و نمک می گذاریم تا تلخی بادمجان ها کاملا از بین برود. بعد از این مدت بادمجان ها را در آبکش بریزید.

مرحله چهارم

حالا می گذاریم آب اضافی بادمجان ها کاملا خارج شود. بعد کدوها را شسته و به اندازه و شکل بادمجان و سیب زمینی برش می دهیم. سپس گوجه فرنگی را تمیز کرده و دایره ای برش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و به صورت دایره های نازک برش می دهیم. سپس سس را آماده می کنیم. ابتدا فر را روی 180 درجه قرار می دهیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا گوجه را همراه با فلفل می شوییم سپس گوجه فرنگی را به 2 قسمت و فلفل را 4 قسمت می کنیم سپس در تابه را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه ها و فلفل ها را با پوست به سمت بالا در سینی فر قرار دهید. سپس سینی را داخل فر می گذاریم و اجازه می دهیم 15 دقیقه در فر بماند تا پوست آنها طلایی شود.

مرحله هشتم

بعد از این مدت گوجه ها و فلفل ها را از فر خارج کنید. سپس یک ظرف درب دار انتخاب می کنیم و در ظرف می گذاریم سپس درب ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه عرق کنند.

مرحله نهم

حالا بعد از این مدت به راحتی می توانیم پوست گوجه و فلفل را جدا کنیم. سپس تکه های سیر را جدا می کنیم سپس گوجه فرنگی و فلفل و سیر را داخل غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم سس بجوشد تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل سیاه و پونه کوهی یا آویشن را داخل سس بریزید و مخلوط کنید.

مرحله یازدهم

حالا وقتی سس به غلظت دلخواه رسید آن را از روی حرارت برمی داریم سپس فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و می گذاریم فر کاملا گرم شود. حالا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله نمک را به همراه فلفل سیاه و روغن زیتون روی برش های سبزی می ریزیم. سپس سبزی ها را با کلاهک به سمت پایین برمی گردانیم تا کاملا با روغن زیتون و ادویه جات آغشته شوند. سپس نیمی از سس را کف ظرف بریزید.

مرحله سیزدهم

حالا در بشقاب ابتدا یک ورقه سیب زمینی بعد بادمجان و گوجه و کدو سبز و پیاز بریزید به همین ترتیب سبزی ها را یکی یکی در بشقاب بچینید سپس مابقی سس را روی سبزی ها بریزید. .

مرحله چهاردهم

در این مرحله روی سبزیجات روغن زیتون می ریزیم سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم. بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کنید.

مرحله پانزدهم

حالا فویل آلومینیومی را از ظرف بردارید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سس غلیظ شود. اگر فر ندارید ابتدا یک تابه مناسب انتخاب کنید سپس نیمی از سس را داخل تابه بریزید.

مرحله شانزدهم

در این مرحله سبزی ها را یکی یکی چیده و بقیه سس را روی سبزی ها می ریزیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روی سبزی ها روغن زیتون می ریزیم سپس درب تابه را می بندیم.

مرحله هفدهم

در آخر اجازه دهید تا راتاتویی کاملا بپزد. در مرحله بعد برای تست پخت غذا یک برش بادمجان را امتحان می کنیم. اگر بادمجان ها پخته شدند، راتاتویی آماده است. سرگرمی روز این غذای خوشمزه را در ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا