آشپزی

طرز تهیه سالاد آلمانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد آلمانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سالاد آلمانی

سالاد آلمانی یکی از انواع سالادهای خوش طعم و لذیذ است که با مواد مختلف بسیار آسان تهیه می شود.برای تهیه این سالاد پرطرفدار می توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید.سالاد آلمانی به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد آلمانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
سوسیس آلمانی 2 عدد
رازیانه تازه یا خشک کافی
پیازچه کافی
ترشی خلال شده 1 فنجان
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
آهک تازه برش خورده برای تزئین 1 تکه لیمو
گردوی خرد شده برای تزیین 3 تا 4 عدد
مواد لازم برای سس مقدار مواد
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست 3 قاشق غذاخوری
نمک کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پودر سیر و پاپریکا کافی

طرز تهیه سالاد آلمانی

مرحله 1: سیب زمینی ها را آب پز کنید

ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید، مقداری آب بریزید، کمی نمک اضافه کنید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، اجازه دهید سیب زمینی ها حدود 40 تا 45 دقیقه بپزند، بافت نرم و کاملا پخته شود.

مرحله 2: شوید و پیازچه را بشویید و سوسیس ها را حلقه حلقه کنید

در این فاصله مقداری رازیانه و پیازچه را بشویید سپس در سبدی بریزید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود سپس سوسیس های آلمانی را به ضخامت مناسب برش بزنید مقدار سوسیس بستگی به ذائقه شما دارد.

مرحله 3: سوسیس ها را در روغن سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سوسیس ها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف سوسیس ها طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر قرمز شوند. و طلایی

مرحله چهارم: سوسیس و سیب زمینی را از روی حرارت بردارید

وقتی همه قسمت های سوسیس ها خوب سرخ شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه سوسیس ها کمی به دمای محیط برسد و کم کم سرد شوند سپس سیب زمینی های خوب پخته را از روی حرارت بردارید. گرما. گرم کنید و کنار بگذارید..

مرحله 5: سیب زمینی ها را خرد کرده و در کاسه سالاد بریزید

وقتی سیب زمینی ها به دمای اتاق خنک شدند، پوست آن ها را بگیرید، سپس ابتدا به صورت گرد برش دهید، سپس به مکعب های کوچک برش دهید، سپس سیب زمینی های خرد شده را در یک ظرف سالاد بریزید.

مرحله 6: سوسیس، رازیانه و پیازچه را به سالاد اضافه کنید

سپس سوسیس های سرخ شده را روی سیب زمینی ها بریزید، مخلوط کنید، سپس شوید را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر و طعم شوید وارد مواد شود، سپس پیاز را به صورت حلقه های نازک خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنید.

مرحله 7: ترشی خرد شده را به سالاد اضافه کنید

سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید، سپس خیارشور را ریز خرد کرده، داخل مواد سالاد بریزید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس مواد لازم را برای تهیه سس آماده کنید.

مرحله هشتم: سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید

برای سس ابتدا مقداری سس مایونز در ظرفی بریزید سپس مقداری ماست شیرین خوشمزه و کره ای به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، مقدار سس و ماست به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله 9: آب لیموترش تازه را به مخلوط سس اضافه کنید

سپس یک لیموترش تازه را بشویید، نصف کنید، آب آن را بگیرید، به مخلوط سس و ماست اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، اگر لیموترش در دسترس نبود، باید طعم لیموترش را به مخلوط سس اضافه کنید. می توانید از آبلیموی آماده استفاده کنید.

مرحله 10: ادویه ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید

سپس مقداری نمک و فلفل و پودر سیر را به ذائقه خود به مواد سس اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند تا طعم ادویه ها پخش شود و داخل مواد سس برود، همه مواد سس را خوب مخلوط کنید تا یک دست بافت تشکیل می شود.

مرحله یازدهم: سس را با مواد سالاد مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید

سپس مخلوط سس را روی مواد سالاد بریزید، مخلوط کنید تا همه مواد کاملا با سس آغشته شوند تا عطر مخلوط سس به مواد برود و مزه آنها را بگیرد، سپس بهتر است سالاد را در یخچال قرار دهید. حدود یک ساعت بگذارید خوب سفت شود.

مرحله 12: سالاد را در یخچال استراحت دهید

زمانی که سالاد در یخچال بود تا طعم همه مواد سالم با هم ترکیب شود، سپس سالاد را از یخچال خارج کنید، اگر زمان کافی برای استراحت سالاد در یخچال ندارید، نیازی به گذاشتن سالاد ندارید. سالاد در یخچال بعد از آماده شدن آن را سرو کنید.

مرحله سیزدهم: سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس سالاد آلمانی را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزئین کنید و در کنار بشقاب سالاد چند برش لیموترش قرار دهید و در صورت تمایل برای تزیین سالاد آلمانی می توانید از آن استفاده کنید. مقداری گردو خرد شده استفاده کنید. در آخر سالاد آلمانی را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا