طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
سالاد سیب زمینی یکی از سالادهایی است که به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا تهیه و سرو می شود. این سالاد به روش های مختلفی تهیه می شود و بنا به ذائقه می توان تنوع مواد را کم یا زیاد کرد اما تنها چیزی که در همه سالادهای سیب زمینی ثابت است سیب زمینی و شوید است. سس این سالاد از ترکیب سس مایونز و ماست تهیه می شود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد تشکیل دهنده سالاد سیب زمینی | |
سیب زمینی آب پز | 3 عدد |
نخود پخته شده | نصف فنجان |
هویج آب پز | نصف فنجان |
ذرت آب پز | نصف فنجان |
سوسیس ورقه شده | یک و نیم فنجان |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
ماست خامه ای | 4 قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | نصف فنجان |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
مرحله اول
برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه به سبک رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای با کمی آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
مرحله دوم
حالا می گذاریم سیب زمینی ها کاملا بجوشد سپس پوست گرفته و مکعبی می کنیم و در ظرف می ریزیم. هویج پخته شده را ریز خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
سطح سوم
ذرت پخته شده و نخود پخته شده را اضافه کنید. اگر می خواهید کار را تسریع کنید، می توانیم از کنسرو ذرت و نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنیم. سپس سوسیس را به قطعات کوچک خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله کاسه دیگری را برای تهیه سس مخصوص انتخاب می کنیم سپس سس مایونز، ماست خامه ای و شوید را به آن اضافه می کنیم. سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سس تمام مواد را بپوشاند. سپس سالاد را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس خدمت می کنیم.
5
18