طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
ساندویچ بوقلمون یکی از ساندویچ های خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد این ساندویچ که به روش های مختلف با مواد مختلف درست می شود برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است این غذای خوشمزه بسیار راحت تهیه می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ بوقلمون به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده ساندویچ | مقدار مواد |
گوشت سینه بوقلمون | 500 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز و پودر سیر | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
دانه های فلفل سیاه و گشنیز | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
برش های پنیر پستو یا چدار | کافی |
سیب زمینی متوسط | 3 عدد |
کاهو خرد شده | کافی |
گوجه های خرد شده | 3 عدد |
ترشی شور | 3 عدد |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
پیاز بنفش | 1 قطعه |
خيار شور | 1 قطعه |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه گیلاسی برای تزئین ساندویچ | 1 قطعه |
نعناع تازه برای تزئین | کافی |
آهک تازه برش خورده برای دارچین | 1 قطعه |
آویشن برای سیب زمینی سرخ کرده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
مرحله 1: ادویه ها را با هم ترکیب کنید
ابتدا برای خواباندن بوقلمون، ادویه هایی که شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر تخم گشنیز است را در ظرفی بریزید، سپس با هم مخلوط کنید، دانه های گشنیز را قبل از اضافه کردن به ادویه ها اضافه کنید، هم بزنید و پودر کنید. به صورت کامل.
مرحله 2: آبلیمو را به ادویه ها اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید
همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس یک عدد لیموترش تازه را پوست کنده، دو نیم کرده، آب آن را بگیرید، به ادویه ها اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند تا عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود.
مرحله 3: روغن زیتون را به مخلوط ادویه اضافه کنید
سپس مقداری روغن زیتون به ادویه ها اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بافت یک دست شکل بگیرد، می توانید مقدار ادویه ها را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید، همچنین می توانید از آبلیمو یا روغن زیتون بیشتر استفاده کنید. .
مرحله 4: سینه بوقلمون را برش داده و سوراخ کنید
سپس سینه بوقلمون را تمیز بشویید و خشک کنید، سپس آن را از وسط نصف کنید تا ضخامت سینه بوقلمون حدود یک سانتی متر شود، سپس تکه های سینه بوقلمون را روی سطح قرار دهید، سپس با خلال دندان چند سوراخ روی آن ها ایجاد کنید. من می آفرینم – درست می کنم.
مرحله 5: مواد ماریناد را روی سینه بوقلمون پخش کنید
در مرحله بعد سینه بوقلمون را با پتک بکوبید تا بافت آن کمی شل شود، سپس با قلم موی مواد مرینیت کننده دو طرف سینه بوقلمون را بمالید تا کاملا با این مواد آغشته شود، طعم همه مواد به خود گرفته شود. توسط برش خورده سینه بوقلمون.
مرحله ششم: برش های سینه بوقلمون را در یخچال بگذارید و بگذارید استراحت کنند
سینه بوقلمون را در ظرفی بریزید و روی ظرف را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید سپس ظرف را با ورقه های سینه بوقلمون در یخچال بگذارید و سه ساعت استراحت دهید و طعم دار شوند.
مرحله هفتم: پیاز رنده شده و ترشی را با هم مخلوط کنید
در همین حین برای تهیه سس مخصوص پیاز را پوست گرفته و روی رنده رنده کنید و در ظرفی بریزید سپس خیارشورها را روی رنده رنده کنید و آب آن را آبکش کرده و کنار بگذارید و ترشی رنده شده را به پیاز رنده شده اضافه کنید. اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله 8: سس مایونز و سس کچاپ را به مخلوط اضافه کنید
سپس روی مخلوط خیارشور و پیاز رنده شده مقداری سس مایونز بریزید و با چنگال هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی کچاپ به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند تا بافت یکدست و دست فرم شود.
مرحله نهم: سس خردل را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری سس خردل به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند، باید عطر و طعم سس ها کاملا با هم ترکیب شود، با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید مقدار سس را کم و بیش به طعم سس اضافه کنید. کوچولوی خاص رو عوض کن
مرحله 10: سس مخصوص را در یخچال قرار دهید
بعد از اینکه همه مواد سس را خوب مخلوط کردید و با دست یکدست شد سس آماده است در یخچال بگذارید تا استراحت کند و طعم همه مواد مخلوط شود سس باید خوب جا بیفتد سپس برای سیب زمینی درست کنید، مواد لازم را آماده کنید.
مرحله یازدهم: سیب زمینی ها را خرد کرده و نمک بزنید
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک برش می زنیم سپس آن ها را بشویید و در سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس بر حسب طعم و مزه روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و مخلوط کنید.
مرحله 12: سیب زمینی ها را با کره اسپری کرده و در قابلمه قرار دهید
سپس مقداری روغن روی سیب زمینی ها بپاشید، سپس آن ها را زیر و رو کنید تا همه سیب زمینی ها به روغن آغشته شوند، سپس سیب زمینی ها را در قابلمه ای که به مدت 5 دقیقه گرم شده است، بگذارید و در ظرف قرار دهید.
مرحله سیزدهم: دمای فر را تنظیم کنید و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها سرخ شوند و به مدت 30 دقیقه در فر آماده هستند، بعد از 15 دقیقه در فر را باز کنید سپس سیب زمینی ها را برگردانید و بگذارید کباب شوند و 15 دقیقه دیگر سرخ کنید.
مرحله چهاردهم: سینه بوقلمون را روی تابه گریل قرار دهید
بعد تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید تا واقعا داغ شود، سپس روی آن را با کمی روغن اسپری کنید، سپس سینه بوقلمون را که کاملا مزه دار شده است از یخچال خارج کرده، روی تابه گریل پهن کنید، سپس حرارت را کم کنید.
مرحله 15: دو طرف سینه بوقلمون را گریل کنید
سپس سینه بوقلمون را به مدت 6 تا 7 دقیقه روی تابه گریل بگذارید تا کاملا بپزد تا طلایی شود، سپس سینه بوقلمون را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن به مدت 6 تا 7 دقیقه گریل شود و تغییر رنگ داده و طلایی شود.
مرحله 16: سینه بوقلمون را برش دهید
بعد از اینکه سینه بوقلمون تمام شد و دو طرف آن کاملا طلایی شد آن را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با چاقوی تیز آن را به صورت نوارهایی به عرض 2 تا 3 سانتی متر برش دهید و سعی کنید همه برش ها به یک اندازه باشند. .
مرحله 17: کاهو را برش دهید و گوجه فرنگی و خیارشور را برش دهید
سپس مقداری کاهوی شسته و خشک شده را نگینی خرد کرده، گوجه فرنگی های شسته شده را حلقه حلقه کرده و کنار می گذاریم، خیارشورها را به صورت حلقه ای یا حلقه ای برش می دهیم، خلال می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 18: نان ساندویچ را برش بزنید و سس را روی آن بریزید
بعد نان ساندویچی را که می توانید از نان باگت یا نان برگر استفاده کنید، از وسط نصف کرده، به دو قسمت تقسیم کرده، سپس سسی را که از قبل آماده کرده اید و در یخچال نگهداری کرده اید، روی هر دو برش نان بریزید و با قاشق میل کنید. تا سطح نان کاملا با سس آغشته شود.
مرحله 19: کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و چند تکه بوقلمون را روی ساندویچ قرار دهید.
سپس در یک طرف نان مقداری کاهو خرد شده بریزید، چند دور گوجه فرنگی را روی کاهو قرار دهید، سپس چند دور خیارشور را روی گوجه ها قرار دهید، سپس گوشت ورقه شده را روی ترشی قرار دهید. خیار، مقدار گوشت بستگی به ذائقه شما دارد.
مرحله 20: پنیر پستو را روی مواد ساندویچ اضافه کنید
سپس تکه های پنیر پستو را روی گوشت قرار دهید، مقدار پنیر بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید کم و بیش از آن استفاده کنید، به جای پنیر پستو می توانید از پنیر پیتزا یا پنیر چدار روی گوشت استفاده کنید و به مقدار دلخواه اضافه کنید. آنها را بریزید
مرحله 21: طرف دیگر نان را روی همه مواد ساندویچ قرار دهید
سپس طرف دیگر نان را که سس را روی همه مواد ریخته اید قرار دهید.با خلال دندان 2 تکه نان را محکم کنید تا مواد داخل آن نیفتد.برای تزیین می توانید یک گوجه گیلاسی شسته شده را روی خلال دندان بگذارید. . دادن
مرحله 22: ساندویچ بوقلمون را در ظرف مناسب قرار دهید
سپس ساندویچ بوقلمون را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید سپس سیب زمینی های سرخ شده را که در ظرف پختید بیرون بیاورید و به شکل دلخواه در ظرف بریزید و روی آن را تزئین کنید، می توانید روی سیب زمینی ها کمی آویشن بزنید.
مرحله ۲۳: انواع دارچین را در بشقاب سرو بچینید
سپس مقداری از سس مخصوصی که آماده کرده اید را در بشقاب کوچکی بریزید و روی آن را با برگ نعناع تازه تزیین کنید و یک لیموترش تازه را از وسط نصف کنید و در ظرف سرو قرار دهید تا ساندویچ بوقلمون را به سلیقه و سلیقه خود تزیین کنید. اقدام کنید در نهایت ساندویچ بوقلمون را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی ها و مهمانی ها با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.