آشپزی

طرز تهیه سس کارامل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سس کارامل

سس کارامل طعمی شیرین و لذیذ است که در پخت و پز استفاده می شود و در تهیه دسر، بستنی و پودینگ استفاده می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کارامل برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
قند یک فنجان
کره چهار قاشق غذاخوری
کرم رنگ 1/2 فنجان
نمک 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

من آماده می کنم سس کارامل خانگی در مرحله اول شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.برای درست کردن کارامل بهتر است از قابلمه غلیظی استفاده کنید زیرا اگر قابلمه نازک باشد حرارت را سریع منتقل کرده و باعث سوختن شکر می شود. و طعم ناخوشایندی دریافت کنید.

مرحله دوم

وقتی شکر از کناره های ظرف شروع به آب شدن کرد، بدون اینکه شکر را با قاشق هم بزنید، ظرف را تکان دهید و آن را عقب و جلو ببرید تا شکر کاملا و یکنواخت حل شود. شکر را با قاشق هم بزنید تا کارامل قوام درشتی پیدا کند و شکر گلوله شود.

سطح سوم

وقتی تمام شکر کم کم شروع به آب شدن کرد، حرارت را کم کنید و شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا تمام شکر آب شود و حالت چسبناک و یکنواختی به خود بگیرد و مانند شربت شود، سس کارامل نباید خیلی سفت شود چون پس از سرد شدن مخلوط، غلیظ می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله که شکر ذوب شده به رنگ قهوه ای دلخواه شما رسید حرارت را خاموش کنید توجه داشته باشید که رنگ کارامل پس از افزودن کره و خامه تغییر محسوسی نمی کند پس تا زمانی که شکر به آن برسد بقیه مواد را اضافه نکنید. رنگ مورد نظر

نکته: مواظب باشید رنگ کارامل خیلی تیره نباشد چون بوی سوختگی می دهد و طعم تلخی می دهد، اگر خیلی روشن باشد شکل و طعم کارامل را نمی دهد و مانند شکر آب شده است.

مرحله پنجم

به محض اینکه حرارت را خاموش کردید و شکر هنوز داغ است، کره را به شکر اضافه کنید و سریع با قاشق هم بزنید تا کره کاملا آب شود و کاملا با شکر مخلوط شود و بافت یکدستی به رنگ کارامل پیدا کند. پس از افزودن کره، قهوه ای طلایی و براق است.

مرحله ششم

حالا خامه را به مخلوط سس اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه سریع و قوی هم بزنید تا خامه روی تمام سطوح کاملا یکدست شود و بافت یکنواختی پیدا کند وقتی کره و خامه را اضافه می کنید سس شروع به حباب زدن و بلند شدن می کند پس کمی اضافه کنید. هر کدام کمی کره و خامه

مرحله هفتم

در مرحله آخر به سس نمک اضافه کنید و مخلوط کنید، نمک طعم شیرین کارامل را بیشتر به چشم می آورد، حالا سس کارامل خوشمزه شما به راحتی آماده می شود و می توانید از آن برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید و نوش جان کنید.

نکته: این کارامل را کارامل خشک می نامند زیرا در مواد آن از آب استفاده نشده است، بنابراین امکان شکرک زدن در این سس کارامل بسیار کمتر از کارامل مرطوب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا