آشپزی

طرز تهیه سمبوسه پاکتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه باگت با سمبوسه

سمبوسه پاکتی نوعی سمبوسه خوشمزه و متفاوت است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود.این سمبوسه به خصوص در بین کودکان طرفداران زیادی دارد و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک استفاده کرد. برای راهنمای کامل و گام به گام ساخت پاکت سمبوسه لطفا به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ران یا سینه مرغ 400 گرم
پیاز 1 قطعه
فلفل شیرین 1 قطعه
قارچ 10 عدد
خمیر آماده سمبوسه یا نان تست بسته بندی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
فلفل قرمز و آویشن کافی
پول بیبر کافی
سس گوجه 1-2 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی

طرز تهیه باگت با سمبوسه

مرحله اول

ابتدا یک تکه مرغ را می‌توانید به سلیقه و سلیقه خود از سینه یا پای خود استفاده کنید، در قابلمه‌ای با کمی آب روی حرارت متوسط ​​و یک عدد پیاز کوچک داخل آن بریزید و ادویه‌های مورد علاقه خود را اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مرحله دوم

سپس پیاز را خلال کرده و مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس مرغ پخته شده را رنده کرده و پیاز را اضافه کنید.

سطح سوم

سپس مرغ ها را سرخ کرده و سپس فلفلی را که شسته و به صورت نواری برش داده اید در ماهیتابه بریزید و تفت دهید سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید، می توانید به ذائقه خود کمی فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه اضافه کنید. و ترجیح .همچنین اضافه کنید

مرحله چهارم

بعد از اینکه ادویه ها پخت و عطرشان بیرون آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید، در صورت تمایل می توانید قارچ ها را حلقه حلقه کرده و تفت دهید تا آب قارچ خارج شود و به مواد تابه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانید کمی پوره گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ پوره گوجه فرنگی تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود و به جای رب یک عدد گوجه فرنگی را روی رنده ریز رنده کنید و تفت دهید تا زمانی که رب گوجه فرنگی تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود. آب میوه جمع می شود

مرحله ششم

برای خمیر سمبوسه می توانید از خمیر آماده ای که در سوپرمارکت ها موجود است استفاده کنید و دو لایه خمیر را روی هم قرار دهید و مقداری از مواد میانی را داخل خمیر بریزید و روی آن یک تکه پنیر پیتزا قرار دهید.

مرحله هفتم

به جای پنیر ورقه ای می توانید از پنیر پیتزا رنده شده استفاده کنید یا سمبوسه را بدون پنیر درست کنید سپس لایه های خمیر را لایه لایه کنید و سفت کنید تا سمبوسه مربع شکل شود و هنگام سرخ شدن از هم نپاشد.

مرحله هشتم

برای سفت شدن خمیر در ظرفی مقداری آرد بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و خمیر نازکی را ورز دهید سپس مخلوط را بین لایه ها پخش کنید تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند و هنگام سرخ شدن لایه های خمیر از هم جدا نشوند.

مرحله نهم

سپس یک عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا صاف و یکدست شود، سپس آرد سوخاری ریز را در ظرف دیگری می ریزیم، سپس سمبوسه را در تخم مرغ فرو می کنیم تا تمام سطح آن آغشته شده و کمی چسبناک شود.

مرحله دهم

سپس سمبوسه ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های خمیر با آرد سوخاری پوشانده شود سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سمبوسه ها را در روغن خوب سرخ کنید.

مرحله یازدهم

پس از سرخ شدن یک طرف سمبوسه، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر سرخ و طلایی شود و مغزها پخته شوند، سپس سمبوسه ها را از روی حرارت بردارید، سپس سمبوسه ها را روی توری یا حوله نخی تمیز قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوازدهم

سپس چند بسته سمبوسه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن ها را با سس کچاپ یا هزار جزیره و یا هر سس دیگری که دلخواه خود دارید بپوشانید و کمی پودر آویشن بپاشید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و متنوع سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا