آشپزی

طرز تهیه سوفله بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوفله بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوفله بادمجان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
بادمجان 3 عدد
پیاز 1 قطعه
فلفل ½ فلفل سیاه
گوشت چرخکرده 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پاپریکا کافی
مواد لازم برای سس را اضافه کنید
قارچ 5 تکه
آرد سفید ½ قاشق غذاخوری
شیر نر ½ فنجان
آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
مخلوطی از روغن مایع و کره کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه سوفله بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سوفله بادمجان خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس بادمجان ها را شسته و پس از جدا کردن پوست آن ها را به صورت ورقه های گرد برش دهید.

مرحله دوم

حالا سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و برش های بادمجان را در سینی بچینید. سپس برش های بادمجان را با قلم مو کمی روغن زده و نمک بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

سطح سوم

سپس اجازه دهید بادمجان ها در فر بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند. حالا پیاز و فلفل را نگینی خرد کنید سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کاملا پخته و رنگ آن تغییر کند.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی تند آن از بین برود. حالا قارچ ها را خرد می کنیم و کمی آبلیمو به آنها اضافه می کنیم تا در هنگام پخت تغییر رنگ ندهند.

مرحله ششم

سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، پاپریکا و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه و رب گوجه فرنگی کاملا از بین برود. حالا مقداری آب در ماهیتابه بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.

مرحله هفتم

بعد از سپری شدن این مدت، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و شروع به تهیه سس بشامل کنید. برای این کار یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن و کره در آن اضافه کنید تا کره آب شود.

مرحله هشتم

سپس قارچ های خرد شده را به تابه اضافه کنید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ ها آب نریزند و کاملا سرخ شوند. حالا حرارت را کم کنید سپس آرد را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله نهم

سپس شیر را کم کم به تابه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود. وقتی سس قوام فرنی به خود گرفت، کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بعد از هم زدن، ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله دهم

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با کمی روغن مایع روی آن را چرب کنید. سپس کف ظرف را با ورقه های بادمجان بپوشانید سپس مقداری از مواد گوشتی را به طور یکنواخت روی بادمجان ها بریزید.

مرحله یازدهم

در این مرحله روی مواد میانی مقداری سس پاشمال می ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم. این مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس روی ظرف را با یک ورقه فویل می پوشانیم و چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این مدت فویل را از ظرف خارج کنید سپس سوفله را به مدت 3 دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی و زیبا شود.

مرحله سیزدهم

بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده سپس سوفله را به اندازه و شکل دلخواه برش دهید. در آخر برش های سوفله را در ظرف مورد نظرتان بریزید و پودر آویشن بپاشید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا