آشپزی

طرز تهیه سیاه واویشکا با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چرنا واویشکا

طرز تهیه چرنا واویشکا طرز تهیه چرنا واویشکا

سیاه واویشکا یکی از غذاهای لذیذ، لذیذ و اصیل گیلانی است که درست کردن آن بسیار آسان است، می توانید این غذای لذیذ را با اردک یا مرغ درست کنید و به عنوان یک غذای لذیذ و محلی برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه سیاه واویشکا به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
اردک محلی 1 قطعه
پیاز بزرگ خرد شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت خرد شده 2 تا 3 عدد
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی
دانه های انار ترش 2 قاشق غذاخوری
دانه های ترش، شیرین یا شیرین انار برای تزیین کافی
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه چرنا واویشکا

مرحله 1: پختن اردک

ابتدا اردک یا مرغ محلی را تمیز بشویید سپس بدون اینکه اردک را ببرید داخل قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا اردک گرم شود. کاملا پخته شده

مرحله 2: پیاز را خرد کنید

بعد از حدود 1 تا 2 ساعت مرغ پخته شده و بافت آن نرم و پنبه ای می شود سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به قطعات کوچک خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا روغن داغ شود

مرحله 3: پیاز و زردچوبه را تفت دهید و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

سپس پیاز را در تابه ریخته با روغن تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی روی مواد بریزید.

مرحله چهارم: پخت پوره گوجه فرنگی و رب انار

سپس کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید تا رنگ رب روشن شود، خوب تفت دهید و بوی خامی آن گرفته شود، سپس کمی رب انار خالص به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید و کمی تفت دهید، بنا به ذائقه خود می توانید از رب انار استفاده کنید. استفاده و خامه ترش.

مرحله پنجم: ادویه ها را چرخ کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید

اگر از رب انار ترش استفاده می کنید کمتر بریزید، سپس کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا مواد مخلوط شوند، پس از اینکه مرغ یا اردک خوب پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید. گذشته از.

مرحله 6: گوشت اردک و آب اردک را آسیاب کنید

سپس اردک را به صورت دلخواه به قطعات کوچکتر برش دهید سپس در تابه را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود سپس مقداری از آب اردکی را که پختید روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. .

مرحله هفتم: دوباره گوشت اردک را بپزید و دانه های انار را اضافه کنید

سپس در تابه را ببندید، اجازه دهید تکه های اردک به همراه بقیه مواد برای چند دقیقه بپزند و طعم مخلوط مواد توسط مرغ ها خورده شود، وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، تابه را خارج کرده و مقداری به آن اضافه کنید. دانه های انار ترش یا ملاس را به مواد داخل آن اضافه کنید. تابه را اضافه کنید.

مرحله هشتم: از روی حرارت بردارید و با پیازچه سیاه تزئین کنید

بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سپس واویشکا سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دانه های انار و چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید و سپس برنجی که در ظرف پختید. در همان زمان در ظرف بریزید. سپس سیاه واویشکا را به عنوان یک غذای محلی و خوشمزه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا