آشپزی

طرز تهیه سیرابی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیرابی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شربت

سیرابی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که به روش های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه شربت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
دوشیدن و دوشیدن گوسفند 1 قطعه کامل
نخود فرنگی 1 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیر 6 عدد
چوب دارچین 1 قطعه
نمک 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه ½ قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت

مرحله اول

من آماده می کنم شربت خوشمزه در ابتدای کار نخودها را شسته و در ظرفی حاوی آب قرار می دهیم سپس نخودها را به مدت 1 شب در آب می گذاریم تا خیس شوند. آب داخل ظرف را چند بار عوض می کنیم تا تورم نخود بهتر از بین برود.

مرحله دوم

بعد از این مدت الیاف سیرابی را کاملا جدا کرده و شسته و سپس برش می دهیم و یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. بعد از به جوش آمدن آب، آب را به قابلمه اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا سیرابی را به مدت 10-15 دقیقه در آب جوش می گذاریم سپس با قاشق کف را از آب جمع می کنیم و دور می اندازیم. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

سپس مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیازهای ناگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و شفاف شوند. حالا سیرابی ها را داخل قابلمه می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سیرابی کمی سرخ شود.

مرحله پنجم

حالا تکه های سیر را بردارید و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین و پودر زنجبیل به تابه اضافه کنید، سپس تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویه ها از بین برود و بوی خامی آن ها از بین برود.

مرحله ششم

در این مرحله نخود را آبکش می کنیم سپس داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که روی مواد را بگیرد و اجازه دهید سیرابی به مدت 5 ساعت کاملا بپزد.

مرحله هفتم

برای سرعت بخشیدن به کار می توانید از زودپز استفاده کنید، شربت در زودپز در مدت 1 ساعت و 30 دقیقه کاملا پخته می شود. بعد از اینکه شربت به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزند. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا