آشپزی

طرز تهیه شامی کباب با رب انار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی کباب با رب انار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شام ​​کباب با رب انار

شامی کباب با رب انار یکی از غذاهای سنتی و لذیذ کشورمان است که با مواد مختلفی درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه شام ​​کباب با رب انار برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 400 گرم
آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ماکارونی انار خانگی 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد وسط
جعفری و گشنیز 100 گرم
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک کافی

طرز تهیه شام ​​کباب با رب انار

مرحله اول

برای تهیه شام ​​کباب با رب انار ساده ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پوست 1 عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس به همراه آرد نخودچی به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد جعفری و گشنیز را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود.

سطح سوم

حالا روی تخته گوشت جعفری و گشنیز می ریزیم سپس ریز خرد می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس مخلوط گوشت را با دست ورز می دهیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. در مرحله بعد مقداری از مواد را برای شام می گیریم سپس به شکل دلخواه در می آوریم.

مرحله پنجم

حالا شامی ها را در تابه می ریزیم سپس سرخ می کنیم. سپس سس عصرانه را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا فلس های باقی مانده پیاز را جدا می کنیم، سپس آن را شسته و با دندانه های درشت رنده رنده می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم. سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا بعد از 30 ثانیه رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید سپس تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن تغییر کند. سپس رب انار را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و پخت را ادامه می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آبلیموی تازه را به همراه ۱ پیمانه آب جوش به سس اضافه می کنیم سپس سس را به جوش می آوریم. سپس شامی ها را داخل سس می ریزیم سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم 30 دقیقه بپزد.

مرحله نهم

سرگرمی روز بعد از 15 دقیقه شمیس ها را داخل سس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز در سس بپزد. بعد از این مدت شامی ها را از سس خارج می کنیم و با سس کیت و رب انار سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا