آشپزی

طرز تهیه شاهی پنیر بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شاهی پنیر

طرز تهیه شاهی پنیر

شاهی پنیر یکی از محبوب ترین و مجلل ترین غذاهای هندی است که با ترکیب پنیر فتا خرد شده، گوجه فرنگی، ادویه های معطر و خامه تهیه می شود. این غذا با طعم غنی و بافت لطیف خود، تجربه بی نظیری از غذاهای هندی را برای دوستداران غذاهای گیاهی به ارمغان می آورد.

برای تهیه شاهی پنیر به سبک خانگی، ابتدا پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس ادویه هایی شامل پودر پاپریکا، زردچوبه، پودر زیره و پودر تخم گشنیز را اضافه کرده و تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و پس از تبخیر، آب، شکر و پنیر خرد شده را اضافه کنید. در آخر خامه را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سرو کنید.

عناصر اندازه ی
پنیر فتا سفید مکعبی شده حدود 200 گرم
پیاز خرد شده 1 قطعه
اب 1/4 فنجان
کرم رنگ 1/4 فنجان
گوجه فرنگی رنده شده 4 عدد
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
دانه گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 4 قرص
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار مورد نظر
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
قند 1 قاشق چایخوری
گشنیز سبز تازه به مقدار کمی
نمک به اندازه ای که لازم است

طرز تهیه شاهی پنیر

مرحله 1: پیاز و سیر را سرخ کنید

ابتدا تابه ای را با کمی روغن روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا طلایی شود. به این ترتیب، طعم پیاز به خوبی در روغن باز می شود.

مرحله 2: سیر و ادویه ها را اضافه کنید

پس از طلایی شدن پیاز، سیر ریز شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سیر معطر شود. سپس پودر فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زیره، نمک و پودر تخم گشنیز را به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت دهید تا ادویه ها نیز طعم خود را آزاد کنند.

مرحله 3: گوجه فرنگی را اضافه کنید

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شود. دقت کنید که مواد خوب با هم مخلوط شوند اما نه آنقدر داغ که گوجه فرنگی بسوزد.

مرحله 4: پنیر و آب را اضافه کنید

بعد از اینکه آب گوجه فرنگی کمی تبخیر شد، آب، شکر و پنیر خرد شده را به همراه کمی نمک به مخلوط اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پنیر کمی نرم شود، اما مراقب باشید که کاملا خرد نشود.

مرحله 5: خامه را اضافه کنید

بعد از گذشت حدود 10 دقیقه و جذب آب غذا، خامه را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خامه به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود. بعد از این مرحله غذا را از روی حرارت بردارید.

مرحله 6: غلظت غذا را تنظیم کنید

توجه داشته باشید که پنیر کوتیج نباید خیلی آبدار یا خیلی سفت باشد. غلظت آن باید به حدی باشد که هم روی برنج و هم به تنهایی خوش طعم و مزه باشد.

مرحله 7: سرو و تزئین کنید

هنگام سرو، مقداری گشنیز تازه خرد شده را روی غذا بپاشید تا علاوه بر زیبایی، عطر و طعم خوبی به آن ببخشد. حالا شاهی پنیر شما آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا