آشپزی

طرز تهیه شربت به لیمو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شربت به لیمو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شربت لیمو

شربت لیمو یکی از خوشمزه ترین شربت های سنتی ایرانی است که در طب سنتی خواص زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت لیمو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شربت لیمو
به 2 کیلوگرم
قند 2 کیلوگرم
آب لیمو ترش ½ فنجان
اب 4 لیوان

طرز تهیه شربت لیمو

مرحله اول

من آماده می کنم شربت لیمو سنتی در ابتدای کار میوه ها را خوب می شوییم سپس با رنده ریز رنده می کنیم. سپس رنده شده را در صافی بریزید و با کف دست فشار دهید تا آب آن تمام شود.

مرحله دوم

پس از جذب کامل آب، آن را کنار بگذارید. سپس شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شکر کاملا آب شده و کاراملی شود.

سطح سوم

وقتی بافت شکر کاملا کاراملی شد، آب را به قابلمه اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، شکر را کمی هم بزنید تا در آب حل شود.

مرحله چهارم

پس از حل شدن کامل شکر، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس شربت را در یک صافی بریزید و صاف کنید. سپس دوباره شربت صاف شده را در همان ظرف بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله آب میوه را با شربت به قابلمه اضافه می کنیم سپس حرارت را زیاد می کنیم تا شربت شروع به جوشیدن کند. در مدتی که شربت در حال جوشیدن است کف سطح آن را کاملا جدا کرده و دور می اندازیم.

مرحله ششم

گرفتن کف روی شربت باعث می شود در آخر شربت خوش رنگ تری داشته باشیم. حالا صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد، برای اینکه بدانیم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از شربت را می گیریم.

مرحله هفتم

بگذارید خنک شود سپس بین دو انگشت تست کنید. اگر شربت بین دو انگشت بیاید یعنی شربت به قوام خودش رسیده و می توانیم آن را از روی حرارت برداریم.

مرحله هشتم

حالا آبلیمو را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس درب قابلمه را صاف کنید و اجازه دهید شربت به دمای محیط برسد. بعد از سرد شدن شربت آن را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید.

مرحله نهم

برای نگهداری طولانی مدت شربت را باید در یخچال نگهداری کنیم. برای مصرف یکی دو قاشق از شربت را در لیوان بریزید سپس ظرفیت باقیمانده لیوان را با آب و یخ پر کنید و بعد از هم زدن سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا