طرز تهیه شیرینی برنجی قزوینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک برنجی کازوینی
کیک برنجی قزوینی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که برای سرو بسیار مناسب است، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک برنجی کازوینی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک برنجی کازوینی |
|
مخلوطی از روغن و روغن سفت | 380 گرم |
شکر پودر شده | 200 گرم |
زرده | 4 عدد |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد برنج | 750 گرم |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 2 قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | کافی |
خلال پسته | برای تزئین |
طرز تهیه کیک برنجی کازوینی
مرحله اول
برای تهیه کیک برنجی خوشمزه کازوینی در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید کاملا نرم شود سپس به همراه کره جامد در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا پودر قند را داخل کاسه الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا گلوله نشود سپس زرده ها را به همراه سفیده ها از صافی رد کنید و به ظرف اضافه کنید.
سطح سوم
در مرحله بعد مواد داخل کاسه را با همزن دستی به مدت یک دقیقه هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند سپس گلاب را به کاسه اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم. سپس آرد برنج را در الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد برنج را یکباره به کاسه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. توجه داشته باشید که روش ورز دادن به این صورت است که خمیر را روی هم قرار می دهیم و روی هم می مالیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری زعفران پخته شده را به یکی اضافه کنید و دوباره به همین ترتیب ورز دهید تا خمیر زعفرانی شود. سپس به اندازه یک گردو خمیر را از خمیر جدا می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را در دست بغلتانید و اگر خمیر ترک نداشت بافت آن خوب است. حالا پودر هل را به قسمت دیگر خمیر اضافه کنید و به همین ترتیب ورز دهید تا خمیر کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله هفتم
حالا خمیر را در دو کیسه فریزر جداگانه قرار می دهیم و صاف می کنیم سپس به مدت 12 تا 24 ساعت در دمای محیط می گذاریم تا استراحت کنند. بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله خمیر را چرخ می کنیم تا کاملا نرم شوند سپس به اندازه یک گردو کوچک از خمیر جدا می کنیم و به دلخواه مهر می زنیم. سپس خمیر را با فاصله از هم در سینی بدون کاغذ روغنی می چینیم.
مرحله نهم
حالا روی خمیر زعفران را با خلال پسته و روی خمیر هل را با دانه هل تزیین می کنیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها در فر بمانند تا کاملا بپزند.
مرحله دهم
وقتی کیک ها پختند، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آن ها اجازه دهید کاملا خنک شوند. وقتی کیک ها خنک شدند آنها را کمی جلوتر داخل سینی ببرید و از سینی خارج کنید.
مرحله یازدهم
در نهایت شیرینی ها را در ظرف مناسبی بریزید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. برای نگهداری این نوع شیرینی ها می توانید آنها را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک و بدون نور نگهداری کنید. نوش جان.