آشپزی

طرز تهیه شیرینی خرما و شکلات +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک با خرما و شکلات

شیرینی های خرما و شکلاتی یکی از شیرینی های خوشمزه و مقوی است که به راحتی و سریع تهیه می شود و قوام سبک و بسیار نرمی دارد.شما می توانید از نبات خرما و شکلاتی به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک با خرما و شکلات برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خرما و کیک شکلاتی
آجیل یا آجیل به دلخواه 100 گرم معادل 1 فنجان سر خالی است
پودر بیسکویت 140 گرم معادل 1 فنجان و 1.2 فنجان است
خرما بدون پوست و هسته 180 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روکش شکلاتی
شکلات آب شده 250 گرم معادل 1.2 فنجان است
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک با خرما و شکلات

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمایی شکلاتی ابتدا مقداری گردو را در میکسر ریخته و سپس بیسکویت ها را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا پودر شوند و با هم مخلوط و یکدست شوند سپس به سلیقه و سلیقه خود مقداری از مواد پودر هل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس مقداری پودر دارچین به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر دارچین در مواد پخش شود و سپس پوست برخی از خرماها را گرفته و دانه ها را جدا کرده و خرماها را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط و یکدست شود.

سطح سوم

سپس مقداری عسل روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت مواد به صورت خمیر درآید توجه داشته باشید که خمیر شکل گرفته نباید زیاد شل باشد در غیر این صورت مقداری پودر بیسکویت به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی مخلوط آماده شد، آن را از همزن خارج کرده و بین دو نایلون قرار دهید، سپس خمیر را با وردنه به ضخامت حدود یک سانتی متر بغلتانید و سپس آن را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا از حالت آماده برش دهید. از فرم استفاده کنید

مرحله پنجم

می توانید مقداری از خمیر را بردارید و به شکل فشرده در قالب ها بریزید سپس سطح آن را صاف کرده و قسمت های اضافی خمیر خرما را برش دهید و سپس از قالب خارج کنید سپس کف تابه را با کاغذ روغنی

مرحله ششم

سپس کلوچه ها را در ظرف دیگری بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و سفت و یکنواخت شوند و به راحتی روی آن را بپوشانند در همین حین روکش شکلاتی شیرینی ها را آماده کرده و درست کنید.

مرحله هفتم

برای تهیه روکش شکلاتی، مقداری شکلات را در ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ها آب شوند، سپس کمی کره مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هشتم

سپس کوکی ها را یکی یکی روی چنگال بچینید و با قاشق کمی شکلات آب شده روی آن ها بریزید تا سطح کلوچه ها کاملا با شکلات آب شده پوشانده شود سپس روی کاغذ فر قرار دهید تا شکلات کمی از آن را جذب کند. خود.

مرحله نهم

وقتی شکلات ها سفت و غلیظ شدند، مقدار شکلات را به صورت دایره ای روی آن ها بریزید و روی آن ها را تزیین کنید، می توانید ابتدا لبه های کوکی ها را داخل شکلات قرار دهید تا مغزها بچسبد و سپس روی آنها را با پودر گردو یا پسته تزئین کنید. پودر .

مرحله دهم

روی شیرینی ها را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، فندق خرد شده یا خلال بادام تزیین کنید و سپس شیرینی ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا خودش را بگیرد و طعم شیرینی ها به خوبی گرفته شود. تشدید -خوب. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا