آشپزی

طرز تهیه فسنجان لوبیا و بادمجان بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قرقاول لوبیا و بادمجان

فسنجان» لوبیا و بادمجان یکی از غذاهای خلاقانه و لذیذ ایرانی است که با ترکیبی از طعم ها و بافت های مختلف طعمی سرشار دارد. ترکیب نخود گاو، بادمجان و مرغ با گردو و رب انار، این دستور غذای متفاوت و بسیار خوشمزه ای را ارائه می دهد. این ترکیب بی نظیر هم برای غذاخوری های رسمی مناسب است و هم می توان آن را به عنوان یک غذای جدید و متفاوت در خانواده سرو کرد.

برای تهیه قرقاول لوبیا و بادمجان ابتدا سینه مرغ را با پیاز رنده شده و آب بجوشانید. سپس بادمجان ها را سرخ کرده و باقالی های پخته شده و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن رب انار، رب گوجه فرنگی و ادویه ها، مرغ پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند. این غذا با برنج سرو می شود و تجربه فوق العاده ای از غذاهای ایرانی را ارائه می دهد.

عناصر اندازه ی
رب انار 2 قاشق غذاخوری
بادمجان 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گردو یک فنجان
لوبیا چشم بلبلی نصف لیوان
پیاز عدد
سینه مرغ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه لازم نیست

طرز تهیه قرقاول لوبیا و بادمجان

مرحله 1: پختن مرغ

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. پیاز را رنده کرده و همراه با مرغ و نصف پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید. حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد و خوش طعم شود.

مرحله 2: بادمجان را سرخ کنید

بادمجان ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس آنها را با کمی کره یا روغن دلخواه در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله 3: لوبیا و گردو را اضافه کنید

بعد از اینکه بادمجان ها خوب تفت دادند، نخود گاوی پخته شده و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. مهم این است که مواد را با دقت مخلوط کنید تا گردو و لوبیا به خوبی با بادمجان مخلوط شوند.

مرحله 4: رب انار و ادویه ها را اضافه کنید

سپس نوبت به اضافه کردن رب انار، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه می رسد. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا رنگ و طعم آنها به طور یکنواخت در خوراک پخش شود.

مرحله 5: مرغ و چاشنی آخر را اضافه کنید

بعد از اینکه سینه های مرغ خوب پخته شد، آنها را با مخلوط بادمجان، لوبیا، گردو و ادویه به تابه اضافه کنید. حالا همه مواد را به آرامی مخلوط کنید و بگذارید مدتی با هم بپزند و طعم ها به خوبی به هم نفوذ کنند و یک غذای لذیذ و لذیذ درست کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا