آشپزی

طرز تهیه فینگر فود سوسیس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه غذا با سوسیس

سوسیس یکی از پیش غذا های خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد، این غذای پرطرفدار و پرطرفدار بسیار راحت درست می شود و برای سرو بسیار مناسب است، سوسیس ها را می توانید به روش های مختلفی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام طرز تهیه غذای سوسیس به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای نان مقدار مواد
آرد نان شیک تقریباً 280 گرم به میزان آب آرد بستگی دارد
خمیر مخمر 4 گرم
روغن مایع 20 گرم
شیر خشک قنادی 10 گرم
آب ولرم 130 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری استاندارد
قند 1 قاشق چایخوری استاندارد
مواد لازم برای رویه مقدار مواد
سوسیس کوچک 8 عدد
یک تخم مرغ 1 قطعه
پنیر پارمسان به مقدار مورد نظر

طرز تهیه غذا با سوسیس

مرحله 1: آماده سازی خمیر مخمر

ابتدا مایه را در یک کاسه کوچک بریزید سپس آب ولرم را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس در ظرف را بپوشانید.

مرحله 2: مخمر را فعال کرده و تخم مرغ ها را هم بزنید

ظرف را در دمای محیط قرار می دهیم تا مایه فعال شود و شروع به کار کند وقتی حباب های کوچکی در اطراف ظرف شروع به تشکیل شدن کردند یعنی مایه آماده است سپس تخم مرغ را داخل ظرف بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.

مرحله 3: مخمر را به تخم مرغ ها اضافه کنید

وقتی تخم مرغ از لخته خارج شد و بافت آن یکدست شد، خمیر مایه را به آن اضافه کنید، سپس با همزن دستی هم بزنید تا خوب یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود.

مرحله 4: آرد و روغن را با مخلوط تخم مرغ ترکیب کنید

سپس یک سوم آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ و مایه اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد در مخلوط گلوله نشود و مخلوط شوند سپس کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه می کنیم. مخلوط کنید، در حالی که روغن در حال مخلوط شدن است. برای خوردن دارو

مرحله پنجم: نمک و شیر خشک را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری نمک روی مواد بپاشید، دوباره مخلوط کنید، سپس کمی پودر شیر به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله 6: آماده سازی و مخلوط کردن نهایی خمیر

وقتی خمیر یکدست و یکدست شد به طوری که خیلی چسبناک نباشد و زیاد به دست نچسبد، نیازی به اضافه کردن آرد نیست.سنگین نشوید.

مرحله 7: خمیر را ورز دهید

سپس روی سطح صاف مقداری روغن بریزید و آن را چرب کنید، سطح خمیر را با روغن چرب کنید، سپس حدود 10 دقیقه ورز دهید تا بافت خمیر یکدست، صاف، نرم و صاف شود، به طوری که روی سطح ترکی. خمیر من ایجاد نمی کنم

مرحله هشتم: خمیر را در کاسه قرار دهید و استراحت دهید

سپس خمیر را با سطح صاف به حالت ریش در آورید، سپس یک کاسه را با روغن مایع چرب کنید، خمیر را داخل کاسه قرار دهید، سطح خمیر را کمی چرب کنید، سپس روی کاسه را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید. ..

مرحله نهم: خمیر را تقسیم کرده و شکل دهید

خمیر را یک ساعت استراحت دهید تا کاملا حجیم شود، پس از این مدت خمیر را بیرون آورده، با انگشت فشار دهید تا ور بیاید، سپس روی سطح صافی قرار دهید، سپس به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. انجام دادن.

مرحله 10: آماده سازی چانه ها و شکستن دوم

سپس هر قسمت را فشار دهید و کاملا گرد و یکدست کنید تا در نهایت نان زیبا به نظر برسد و بعد از اینکه همه ساندویچ ها را آماده کردید روی آن ها را با حوله بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر در دمای محیط استراحت کنند تا تبدیل به رنگ شوند. حجیم

مرحله 11: چانه ها را در تخم مرغ فرو کنید

سپس یک تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا یکدست و یکدست شود سپس دستها را کمی چرب کرده چانه را گرفته و داخل تخم مرغ میگذاریم تا تمام قسمتهای آن کاملا با تخم مرغ آغشته شود.

مرحله 12: چانه ها را با پنیر بپوشانید

سپس در صورت تمایل می توانید چانه ها را در پارمزان قرار دهید تا سطح خمیر با پارمزان پوشانده شود. به طوری که زیر آن را کاملا بپوشاند.

مرحله 13: ریش ها را در تابه قرار دهید

سپس پوسته های شیرینی را با اسپیسر در تابه بچینید و دوباره روی آن ها را کاملا بپوشانید و 45 دقیقه دیگر در دمای محیط استراحت دهید و حجم آنها زیاد شود سپس در هر کدام از چانه ها یک سوسیس کوچک قرار دهید.

مرحله چهاردهم: دمای فر را تنظیم کنید

در هر چانه، سوسیس را به آرامی فشار دهید تا در خمیر نان فرو برود، سپس سینی را در فر کاملا گرم شده به مدت 15 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید، سپس تا 200 درجه حرارت دهید، متفاوت است.

مرحله 15: پختن فینگر فود

سپس نان ها را به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم تا روی آن ها طلایی شود، بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا نان ها کمی خنک شوند، سپس نان ها را با احتیاط از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم. بصورت جداگانه

مرحله شانزدهم: غذا را با انگشتان خود تزئین کنید

سپس نان را در ظرف دیگری بریزید و به سلیقه خودتان با سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی یا سس مایونز روی آن را تزئین کنید سپس در ظرف مناسب مقداری سوسیس بریزید سپس مقداری گوجه گیلاسی بشویید.

مرحله هفدهم: فینگر فود را سرو کنید

سپس گوجه های گیلاسی را در کنار ظرف انگشتی قرار دهید، می توانید از ترشی و مقداری کاهوی خرد شده نیز استفاده کنید، سپس سوسیس کالباس را به عنوان یک میان وعده خوشمزه میهمانی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا