طرز تهیه قلیه میگو با سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قلیه میگو با سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خاویار میگو با سیب زمینی
میگو و سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه، خوش طعم و اصیل جنوبی است که طعم بسیار خوبی دارد. میگو که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود برای پذیرایی و مهمانی مناسب است. این غذای پرطرفدار را می توانید خیلی راحت درست کنید.. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه خاویار میگو با سیب زمینی به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
میگو | 500 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر حریره | 1 قاشق غذاخوری |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
گشنیز سرخ شده | 400 گرم |
شنبلیله سرخ شده | 50 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
تمر هندی | بسته 1/2 |
آب جوش | 250 میلی لیتر معادل 1 فنجان است |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری چاز |
چاشنی برای میگو | 1 قاشق غذاخوری |
برنج | 2 لیوان |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای چاشنی میگو | مقدار مواد |
پودر آویشن | 3 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 2 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره | 2 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خاویار میگو با سیب زمینی
مرحله 1: برنج را خیس کرده و سبزیجات را بشویید
برای تهیه قلیه میگو با سیب زمینی ابتدا برنج را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک در قابلمه بریزید و بگذارید برنج ۱ ساعت در آب و نمک خیس بخورد سپس سبزیجات شامل گشنیز و شنبلیله را اضافه کنید. آنها را بشویید و در یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
مرحله دوم: سبزی ها را خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید
وقتی سبزی ها کاملا خشک شدند سبزی ها را با چاقوی تیز ریز خرد کنید سپس داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سبزی های خرد شده را در تابه بریزید و با روغن داغ سرخ کنید.
مرحله 3: سبزیجات برشته را از روی حرارت بردارید
سبزی ها را تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و کمی تیره شوند، بعد از سرخ شدن کامل سبزی ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سبزیجات سرخ شده را در ظرفی بریزید، این سبزی ها عطر فوق العاده ای دارند، غذا می دهد.
مرحله چهارم: تمر هندی را در آب خیس کنید و میگوها را بشویید
سپس تمر هندی را در ظرفی بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید، بگذارید تمر هندی خیس بخورد، سپس میگوها را تمیز کرده، بشویید و کنار بگذارید، بعد از اینکه آب اضافی آن گرفته شد و کاملا خشک شد، میگوها را در ظرفی می ریزیم. .
مرحله 5: ادویه های میگو را آسیاب کرده و با آنها مخلوط کنید
سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل قرمز، پودر آویشن، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر پیاز، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه است را به مقدار مناسب روی میگو بریزید و مخلوط کنید، ادویه ها را با دست ماساژ دهید. میگو بگذار بخورند.
مرحله 6: سیب زمینی ها را برش داده و بشویید
سپس روی ظرف را بپوشانید، ظرف را در یخچال بگذارید، میگوها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید و مزه دار کنید، سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی متوسط برش دهید، سپس بشویید. .
مرحله هفتم: پیاز را خرد کرده و داخل ماهیتابه روغن بریزید
سپس سیب زمینی ها را در سبد ریخته و کنار می گذاریم تا آب اضافی آنها تمام شود، سپس پیاز را پوست گرفته، ریز خرد می کنیم، سپس در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود.
مرحله هشتم: پیاز را سرخ کنید و زردچوبه را به آن اضافه کنید
سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید، حدود 5 دقیقه تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید، کمی تفت دهید تا زردچوبه در تابه باز شود و پیاز طلایی شود، زردچوبه را حدودا اضافه کنید. 1 دقیقه با پیاز سرخ کنید.
مرحله 9: فلفل قرمز و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید
در مرحله بعد مقداری فلفل چیلی را کاملاً با دست چرخ کرده و روی پیازها بریزید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل پخش شود سپس سیب زمینی های خلال شده را در ظرف بریزید و حدود 5 دقیقه در تابه تفت دهید تا بافت آن نرم شود. و تغییر رنگ تغییر می کند.
مرحله دهم: سیر و نمک را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تفت دهید
سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و سیر را حدود 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن پخش شود و وارد مواد شود سپس کمی نمک به مواد داخل میکس اضافه کنید. همه مواد خوب
مرحله یازدهم: رب گوجه فرنگی را آسیاب کنید و بپزید
سپس مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه می کنیم، کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ تابه تغییر کند، رب گوجه فرنگی را با بقیه مواد حدود 1 دقیقه تفت می دهیم، سپس کاملا مزه دار شده را اضافه می کنیم. میگو آن را از یخچال خارج کنید.
مرحله دوازدهم: میگوها و سبزیجات خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید
سپس میگوها را در ماهیتابه بریزید، 1 دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، سعی کنید تمام قسمت های میگو را به یک اندازه سرخ کنید، سپس سبزیجات سرخ شده را با بقیه مواد داخل تابه بریزید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. مواد باقی مانده
مرحله سیزدهم: آب تمر هندی و آب جوش را به مواد اضافه کنید
وقتی عطر سبزی به داخل مواد نفوذ کرد، آب تمر هندی را روی مخلوط مواد بریزید، با هم هم بزنید تا عطر و طعم تمر هندی کاملا با مواد داخل ظرف مخلوط شود، سپس مقداری آب جوش روی مواد بریزید، روی آن را بپوشانید. ظرف نیمه راه
مرحله چهاردهم: پختن قلیه میگو با سیب زمینی و آب جوش در قابلمه
سپس به مدت 40 دقیقه بگذارید مواد داخل قابلمه با هم بپزند و آماده شوند، سپس مقداری آب در قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، کمی نمک و کمی روغن در آب بریزید و هم بزنید. آن را با هم
مرحله 15: برنج را در آب بجوشانید و آبکش کنید
وقتی آب به جوش آمد، برنج را که خوب خیس کرده اید، در قابلمه بریزید و اجازه دهید برنج حدود 12 دقیقه بجوشد تا بافت آن نرم و گشاد شود، سپس برنج را آبکش کرده و در سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله شانزدهم: جوشاندن زعفران
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد غذا خوشمزه تر می شود.
مرحله هفدهم: مخلوط برنج با زعفران پخته شده
سپس مقداری از برنج آبکش شده را در ظرفی ریخته، زعفران پخته شده را به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود، رنگ و عطر و طعم زعفران به خورد برنج می رسد، تقریباً نصف برنج را با زعفران مخلوط می کنیم و می گذاریم. نیمی از آن خالص
مرحله 18: روغن و برنج زعفرانی را داخل قابلمه بریزید
سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و یک برگ گشنیز یا جعفری شسته شده وسط قابلمه قرار دهید تا سطح برنج تزیین شود سپس برنج زعفرانی داخل قابلمه را روی گشنیز بریزید و سطح آن را با پشت یک عدد کاملا صاف کنید. قاشق یا کاردک.
مرحله 19: برنج سفید را روی برنج زعفرانی بریزید و بپزید
سپس برنج سفید را روی برنج زعفرانی بریزید، سطح آن را صاف کنید، سپس در قابلمه را ببندید، اجازه دهید برنج به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد، خوب پخته و آماده شود، پس از مدت زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید. بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 20: خورش خاویار میگو را با سیب زمینی در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را تزئین کنید.
سپس خورش میگو و خاویار سیب زمینی آماده را از روی حرارت بردارید، سپس خورش را در ظرف مناسب سرو بریزید، روی خورش را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، خورش را به سلیقه و سلیقه خود تزیین کنید.
مرحله 21: قلیه میگو را با سیب زمینی سرو کنید
سپس خورش قلیه میگو با سیب زمینی به عنوان یک غذای شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی با برنج زعفرانی، ته دیگ، سیر ترشی، زیتون پرورشی، ماست موسیر، سبزی، سالاد، ترشی، انواع دارچین و تزیینات. من خدمت می کنم
5
2