طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج
لازانیا مرغ و اسفناج یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و یک غذای لذیذ و شیک برای پذیرایی و مهمانی ها می باشد.لازانیا مرغ و اسفناج یکی از غذاهای پرطرفدار و پرطرفدار است. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه لازانیا اسفناج مرغ، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
فیله مرغ | 2 عدد |
اسفناج | 250 گرم |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
قارچ | 6 تا 7 عدد |
فلفل | نصف 1 عدد |
اب | 1/4 فنجان |
لازانیا | تا جایی که لازم است |
پنیر موزارلا رنده شده | کافی |
از جمله سس | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پودر پاپریکا | کافی |
پودر آویشن و پودر تخم گشنیز | کافی |
طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج
تهیه فیله مرغ
برای تهیه لازانیا مرغ و اسفناج ابتدا فیله های مرغ را مکعبی و به اندازه و به همان اندازه خرد کنید و در ظرفی بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و به مدت 1 تا بپزید. تا 2 ساعت طعم.
پیاز را سرخ کنید
سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر ریز خرد شده را به تفت دادن اضافه کنید. پیاز.افزودن .
سیر و فلفل را اضافه کنید
سیر را تفت دهید تا عطر آن پخش شود سپس برش های مرغ مزه دار شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و کاملا سرخ شوند سپس فلفل سیاه شسته و خرد شده را به مرغ اضافه کنید. انجام دادن.
قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید
فلفل ها را 1-2 دقیقه تفت دهید تا عطرشان پخش شود سپس قارچ ها را که شسته و حلقه ای و به اندازه لازم خرد کرده اید به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید قارچ ها را زیاد تفت ندهید چون رنگ آنهاست. تاریک است و هوا ابری می شود
اسفناج را خرد کرده و اضافه کنید
سپس اسفناج هایی را که شسته و خشک کرده اید به قطعات درشت برش دهید و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید و با بقیه مواد مخلوط کنید سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و پودر فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. و کمی سرخشان کنید..
تفت دادن مواد و تهیه سس
وقتی عطر ادویه ها پخش شد و همه مواد کاملا مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سس بشامل را آماده کرده و درست کنید یا سس بشامل را از شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید. .
سس را آماده کنید
برای تهیه سس بشامل ابتدا کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آرد را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید سپس شیر گرم را کم کم اضافه کنید و در این فاصله مدام هم بزنید تا آرد شود. مقید و سازگار است.
شیر و آرد را با هم مخلوط کنید
وقتی شیر را روی مواد می ریزید باید مراقب باشید که مخلوط را مدام هم بزنید تا آرد داخل آن گلوله نشود. وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، نیازی به اضافه کردن شیر بیشتر ندارید. برای تست غلظت کمی از مخلوط را با قاشق بگیرید.
از جمله تست غلظت سس
سپس با انگشت روی قاشق بکشید، اگر اثر روی قاشق باقی ماند یعنی سس به قوام رسیده است، سپس مقداری نمک و جوز هندی به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر 2 قاشق خامه به مخلوط اضافه کنید. مواد به سلیقه شما..
سس را خنک کنید
سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود و بشامل را در یخچال قرار دهید و وقتی استفاده کردید سس را از یخچال خارج کنید و سپس بشامل را کف ظرف بریزید و تمام سطح آن را بپوشانید و با سس بپوشانید. .
لایه بندی پوسته لازانیا
سپس اگر از لازانیا نیمه آماده استفاده می کنید، آن را روی بشامل یا سس سفید خشک کنید تا تمام قسمت های ظرف پر از لازانیا نیمه تمام شود، اما اگر از لازانیا معمولی استفاده می کنید، باید آن را از قبل آماده کنید.
برای پخت لازانیا آب جوش آماده کنید
برای تهیه لازانیا بهتر است طبق دستور روی بسته بندی، یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، لازانیا را به مدت 4 تا 5 دقیقه در آن قرار دهید.
لازانیا را آبکش کرده و جمع کنید
زمان دقیق پخت لازانیا در آب جوش روی بسته درج شده است، پس از نرم شدن لازانیا را آبکش کرده و کنار بگذارید، سپس لازانیا را روی بشامل یا سس سفید بچینید تا لازانیا تمام ظرف را بپوشاند.درب ظرف را بپوشانید سپس یک عدد بریزید. لایه ای از مخلوط مرغ را روی لازانیا قرار دهید و به طور یکنواخت روی همه قسمت ها پخش کنید سپس به سلیقه خود مقداری پنیر پیتزا روی مرغ ها بریزید و به طور یکنواخت روی همه قسمت ها پخش کنید.
نکات مهم در مورد پنیر بین لایه ها
نیازی نیست پنیر زیادی روی لازانیا قرار دهید زیرا در هنگام پخت از کناره های ظرف بلند می شود و طعم لازانیا را تحت تاثیر قرار می دهد البته مقدار پنیر بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید استفاده کنید. کم یا بیش.
سس بشامل و پنیر پیتزا را روی لازانیا اضافه کنید
سپس همه لایه ها را به همین ترتیب روی هم بچینید تا تمام شوند و بعد آخرین لایه لازانیا را بگذارید و دور تا دور ظرف را 1/4 پیمانه آب بریزید سپس لایه آخر لازانیا را با سس بشامل بپوشانید و بپوشانید. مقدار زیادی از آن بریزید پنیر پیتزا.
آماده سازی نهایی لازانیا
سپس روی ظرف را کاملا با فویل بپوشانید و با نوک چاقو چند سوراخ کوچک روی فویل ایجاد کنید و ظرف را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 160-180 درجه سانتیگراد با توجه به دمای فر تنظیم کنید. سپس اجازه دهید لازانیا به مدت 25 دقیقه در فر بپزد و جا بیفتد، سپس قالب لازانیا را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و دوباره قالب را در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزا طلایی شود.
لازانیا را تزئین کرده و سرو کنید
سپس ظرف لازانیا را بعد از حدود 5 دقیقه از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا کمی خنک شود، سپس لازانیا را به اندازه دلخواه برش می دهیم و روی آن را با برگ نعنا و ریحان تازه همراه با سالاد، ترشی و انواع مختلف تزیین می کنیم. با دارچین سرو کنید.
5
2