طرز تهیه مارشمالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مارشمالو
گل ختمی یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا با نوشیدنی های گرم سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مارشمالو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مارشمالو | |
پودر ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
آب گرم | ⅓ شیشه |
پودر نارگیل | کافی |
طرز تهیه مارشمالو
مرحله اول
برای تهیه ختمی لذیذ آب، شکر و پودر ژله را در ظرف حرارتی مناسبی اضافه می کنیم. سپس ظرف را روی حرارت کتری می گذاریم و هم می زنیم تا ذرات شکر و ژله کاملا حل شود.
مرحله دوم
حالا بعد از 2 دقیقه مواد را از روی حرارت کتری برمی داریم. سپس با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا مواد فرم بگیرند. توجه داشته باشید که مخلوط کردن بیش از حد مواد باعث سفت شدن بافت می شود.
سطح سوم
در این مرحله شکل مورد نظر را انتخاب می کنیم سپس با استفاده از قلم مو شکل را با کمی روغن آغشته می کنیم. سپس مخلوط گل ختمی را در قیف بریزید سپس آن را در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب را در یخچال می گذاریم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود و ژله ای شود. بعد از این مدت فرم مارشمالو را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا به کمک تیغه چاقو باتلاق های اطراف را رها کرده و از فرم خارج می کنیم. بعد در ظرفی مقداری پودر نارگیل می ریزیم سپس گل ختمی را در پودر نارگیل میغلطانیم تا با پودر نارگیل آغشته شود.
مرحله ششم
اگر پودر نارگیل در دسترس نیست، می توانید مارشمالوها را در نشاسته ذرت بغلتانید تا کاملا با یک لایه پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پوشانده شود. در آخر گل ختمی را در ظرف مورد نظر بریزید سپس با چای زعفران میل کنید. نوش جان.