آشپزی

طرز تهیه مافین موز و شکلات +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مافین موز شکلاتی

مافین موز شکلاتی یکی از کاپ کیک های خوشمزه و لذیذ است که به راحتی و سریع آماده می شود و بافتی سبک و پف دار دارد.می توانید از مافین شکلاتی موز به عنوان یک دسر شیک برای سرو استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مافین موز شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای مافین شکلاتی موزی
یک موز بزرگ له شده 2 عدد
وانیل 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/4 فنجان معادل 60 میلی لیتر است
ارد 1 و 2.1 فنجان معادل 190 گرم است
پودر کاکائو 1.2 فنجان معادل 50 گرم است
تکه های شکلات 1 فنجان معادل 175 گرم است
ماست یونانی 1 فنجان معادل 240 گرم است
تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده است 1 قطعه
قند 3.4 فنجان معادل 150 گرم است

طرز تهیه مافین موز شکلاتی

مرحله 1: تخم مرغ را با همزن بزنید و وانیل را اضافه کنید

برای تهیه مافین موز شکلاتی ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا یکدست و کمی حجیم شود سپس کمی وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل به خوبی پخش شود و بوی بد آن از بین برود. تخم مرغ

مرحله 2: ماست و کره مایع را اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری ماست که به دمای محیط رسیده است به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود سپس کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: موز را له کرده و آرد را الک کنید

سپس موز را در ظرف دیگری با چنگال له کنید تا بافت آن یکدست شود سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و یکدست شود و کنار بگذارید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت یکدست شود. سبک خواهد شد

مرحله چهارم: شکر، نمک و پودر کاکائو را با آرد مخلوط کنید

سپس کمی شکر و کمی نمک به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس پودر کاکائو را به مخلوط آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا پودر کاکائو در آرد گلوله نشود و بافت یکدست و یکدست شود. شکل گرفت.

مرحله 5: بیکینگ پودر و چیپس شکلات را اضافه کنید

سپس مقداری بیکینگ پودر و مقداری جوش شیرین را روی مخلوط آرد بپاشید و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس شکلات چیپسی را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط خشک و آرد را به مخلوط مرطوب اضافه کنید.

مرحله 6: مواد خشک را با مواد مرطوب مخلوط کنید

در حین ریختن مواد خشک روی مواد خیس، مواد را با همزن دستی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و بافت مخلوط یکنواخت و نرم شود، سپس در قالب کیک، کپسول یا کاغذ کیک قرار دهید.

مرحله هفتم: قالب کاپ کیک را آماده کرده و خمیر را بریزید

می توانید داخل قالب کاپ کیک را با کره چرب کنید و سپس مقداری آرد داخل قالب بپاشید و خمیر را داخل قالب ها بریزید تا تقریبا پر شوند.

مرحله 8: تزئین و پخت در فر

سپس مقداری شکلات چیپسی روی مایه کیک داخل قالب ها بریزید و روی آن ها را تزئین کنید، سپس قالب ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک خوب بپزد.

مرحله 9: کاپ کیک ها را بعد از پخت خنک کنید

اجازه دهید کیک ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزند تا سطح آن طلایی شود سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه حرارت اولیه خود را از دست بدهد و کمی خنک شود.

مرحله دهم: شیرینی ها را در ظرف مناسب نگهداری کنید

سپس کیک ها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس کیک ها را در ظرف دربسته قرار دهید و به مدت 5 روز در جای خشک و خنک مانند یخچال ترجیحا ظرف شیشه ای نگهداری کنید.

مرحله 11: ذخیره سازی در فریزر

اگر ظرف کیک ها را در فریزر قرار دادید، می توانید آن ها را به مدت یک ماه نگهداری کنید، سپس کیک ها را از ظرف خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید و با کمی عسل یا یک اسنک شکلاتی دلخواه روی آن ها بپاشید.

مرحله دوازدهم: کیک ها را تزئین و سرو کنید

سپس روی کیک ها را با پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده و برش های موز تزئین کنید و این کاپ کیک های خوش طعم و خوشمزه را به عنوان یک دسر شیک و مناسب یا یک میان وعده سالم و آسان برای سرو با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا