آشپزی

طرز تهیه مربای پوست هندوانه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه یکی از مرباهای لذیذ با طعمی بی نظیر است که طرز تهیه و پخت این مربا بسیار آسان، سریع و مقرون به صرفه است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه مربای پوست هندوانه برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم مربای پوست هندوانه
پوست هندوانه 500 گرم
قند 500 گرم
فشار دادن 2 تا 3 عدد
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
اب 2 لیوان

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه پوست هندوانه ابتدا هندوانه را برش داده و قسمت قرمز آن را جدا کرده و کنار بگذارید سپس پوست سبز را شسته و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا از قالب آماده برای فرم دادن استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از آن، تکه های بریده شده پوست هندوانه را در قابلمه مناسبی قرار داده و آب می ریزند، به اندازه ای که پوست هندوانه را کاملاً بپوشاند و کمی بالاتر از سطح آن ها قرار گیرد.

سطح سوم

سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید پوست هندوانه به مدت یک ساعت بپزد سپس پوست آن را آبکشی کنید.

مرحله چهارم

پوست هندوانه را دوباره در قابلمه ریخته و روی آن را با آب می‌پوشانیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و شکر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا در آب حل شود.

مرحله پنجم

حالا در ظرفی مقداری زعفران را با مقداری آب جوش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم دم بکشد سپس 2 قاشق زعفران آب پز غلیظ به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

وقتی رنگ زعفران موجود در مخلوط مواد کاملاً باز شد، هل را که پانچ کرده اید یا از قبل پودر کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا عطر هل در تمام مواد پخش شود.

مرحله هفتم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود، اگر می خواهید مربا حالت ترد بیشتری داشته باشد، از مقداری لیموترش خوراکی استفاده کرده و در مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.

نکته: استفاده از آهک روی طعم مربا تاثیری ندارد.

مرحله هشتم

وقتی آب به جوش آمد، یک عدد لیموی تازه را برش داده و آب آن را بگیرید، سپس یک قاشق غذاخوری آبلیمو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مربا شیرین نشود.

مرحله نهم

سپس اجازه دهید مربا غلیظ شود و به غلظت دلخواه برسد، سپس از روی حرارت بردارید و درب قابلمه را ببندید و در دمای محیط قرار دهید تا مربا خنک شود و مانند شیشه کریستالی شود.

مرحله دهم

در این مرحله مربای پوست هندوانه سرد شده را در شیشه ای ریخته و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید و به مدت طولانی نگهداری کنید. در آخر مربای پوست هندوانه را در ظرف مناسبی بریزید و برای صبحانه با کره و خامه و نان تازه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا