طرز تهیه نان ایتالیایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان ایتالیایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان ایتالیایی
نان ایتالیایی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع نان است که به نان بین المللی معروف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان ایتالیایی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد تشکیل دهنده Tanzhang |
|
آرد نان شیک | 20 گرم |
شیر نر | 80 میلی لیتر |
مواد لازم برای تهیه نان ایتالیایی |
|
آرد نان شیک | 300 گرم |
قند | 42 گرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پوست پرتقال را رنده کنید | نوک یک قاشق چای خوری |
مخمر نان | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
چکیده خامه ترش یا ماست | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 90 گرم |
مواد لازم برای پر کردن |
|
پنیر خامه ای | 250 گرم |
کرم رنگ | 100 گرم |
وانیل مایع | ½ قاشق چایخوری |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
طرز تهیه نان ایتالیایی
مرحله اول
برای تهیه نان ایتالیایی خوشمزه، در ابتدای کار، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شده و نرم شود. سپس به سراغ تهیه مواد تنژنگ می رویم.
مرحله دوم
برای این کار شیر را به همراه آرد نان در قابلمه ای مناسب بریزید سپس خوب هم بزنید تا آرد در شیر تازه حل شود. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به قوام فرنی برسد.
سطح سوم
وقتی سس تنژنگ به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس سس را در ظرف کوچکی بریزید. حال به گونه ای که کیسه فریزر با مواد تنژنگ در تماس باشد آن را کاملا بپوشانید تا رویه آن بسته نشود.
مرحله چهارم
حالا مخلوط تنژنگ را در محیط می گذاریم تا کاملا خنک شود. سپس به سراغ تهیه خمیر نان می رویم. برای این کار، آرد نان را در کاسه خمیر زن زن الک کنید، سپس شکر، نمک و مایه خمیر را اضافه کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد، پوست پرتقال رنده شده را به کاسه اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت آنها منسجم شود. حالا تخم مرغ را به همراه مخلوط تنژنگ به کاسه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا مواد را در کاسه با دور تند همزن خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود و بعد از آن خمیر چسبناکی به دست می آید. سپس کره را که به دمای محیط رسیده است به همراه خامه ترش به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله هفتم
وقتی خمیر به تست پنجره رسید، هم زدن را متوقف می کنیم. منظور از پنجره این است که خمیر را با دو انگشت نازک پهن کنیم، وقتی خمیر نشکند می گویند خمیر به پنجره رسیده است.
مرحله هشتم
در این مرحله خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید سپس روی آن را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید. حالا خمیر را در جای نسبتا گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم.
مرحله نهم
وقتی قسمت اضافی خمیر جذب شد آن را به چانه های 70 گرمی تقسیم می کنیم که به شکل های گرد در می آوریم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را با فاصله از هم داخل آن می گذاریم.
مرحله دهم
سپس دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید و بگذارید استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. 15 دقیقه قبل از استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.
مرحله یازدهم
سپس روی خمیر را با برس تخم مرغ آغشته کرده و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 15 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. در این فاصله مواد را برای فیلینگ آماده می کنیم.
مرحله دوازدهم
برای این کار خامه قنادی را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 10 دقیقه خوب هم بزنید تا خامه فرم بگیرد. حالا پنیر خامه ای و وانیل مایع را داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله سیزدهم
در مرحله بعد مواد فیلینگ را با همزن برقی پر سرعت هم میزنیم تا یکدست شود سپس داخل قیف یکبار مصرف میریزیم. بعد از 15 دقیقه ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان کاملا خنک شود.
مرحله چهاردهم
پس از خنک شدن نان، آن را از وسط نصف کرده و به دلخواه فیلینگ را بین نان ها قرار دهید. حالا روی نان را با پودر قند تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم سپس سرو می کنیم. نوش جان.
5
2