آشپزی

طرز تهیه نان قیفی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان قیفی

نان قیفی یکی از انواع نان های فانتزی خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان خوشمزه بسیار راحت درست می شود، می توانید آن را با هر شکلاتی، خامه فرم گرفته یا کره و مربا برای صبحانه یا شام میل کنید. و آشنایی گام به گام با طرز تهیه نان قیفی برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ارد 250 گرم
مخمر 5 گرم
قند 20 گرم
نمک 4 گرم
کره 30 گرم
شیر نر 100 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه

طرز تهیه نان قیفی

مرحله 1: آرد را آماده کرده و مایه خمیر را اضافه کنید

ابتدا آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس آرد را در ظرفی ریخته سپس مایه مایه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس کمی نمک روی آرد می ریزیم دوباره هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله 2: تخم مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود، سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب یکدست شود، خمیر یکدست شود و بافت آن یکدست شود.

مرحله 3: ورز دادن و اضافه کردن کره به خمیر

سپس خمیر جمع آوری شده را ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود، خمیر خیلی سفت و شل نباشد، سپس کمی روغن به خمیر اضافه کنید، دوباره خمیر را با دستگاه ورز دهید، اگر دستگاه در دسترس نبود، خمیر را ورز دهید. خمیر را با دست خوب ورز دهید.

مرحله 4: در مورد بافت خمیر تحقیق کنید

وقتی بافت خمیر یکدست و نرم و یکدست شد، کمی از خمیر را بردارید و باز کنید، اگر خمیر کاملا نازک شد اما نشکند یعنی بافت مناسب است و به اندازه کافی ورز داده شده است، گرد کنید. خمیر را به شکل توپ درآورید و در ظرفی قرار دهید.

مرحله 5: استراحت اولیه و تقسیم خمیر

سپس روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید سپس بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند و حجم آن را زیاد کنید سپس خمیر را خارج کرده و ۶۰ گرم از خمیر را جدا کرده و با دست ورز دهید و چانه بزنید.

مرحله 6: آماده سازی چانه ها و شکستن دوم

همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید و چانه ها را روی سطح صافی که قبلا چرب کرده اید قرار دهید، سپس دوباره روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید، خوب بلند می شوند و حجمشان زیاد می شود. بودن

مرحله 7: شکل دادن و فرم دادن به خمیر

بعد از این مدت سر خمیر را بردارید و با دست به خمیر حالت دهید و به شکل طناب در آورید سپس خمیر را دور قیف بپیچید و شکل دهید سپس قیف را از روی خمیر خارج کرده و بقیه خمیر را به شکل قالب در بیاورید. به همین ترتیب و همه آماده است

مرحله هشتم: قالب و آخرین قسمت باقی مانده از خمیر را آماده کنید

سپس قالب مورد نظر را با چند قطره روغن یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و قیف ها را با فاصله در قالب قرار دهید سپس دوباره روی قیف ها را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند. ساعت تا 40 دقیقه

مرحله 9: خمیر را باز کنید

بعد از این مدت خمیر کاملاً ور می‌آید سپس خمیر را خارج کرده و یک عدد تخم‌مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می‌زنیم تا گلوله شود، سپس خمیر را با قلمو می‌مالیم تا سطح آن کاملاً پوشانده شود.

مرحله 10: در فر بپزید

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود، سپس قالب را بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله 11: نان را از کاغذ یا فویل جدا کنید

سپس قیف ها را با احتیاط از روی کاغذ پخت جدا کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، اگر خمیر قیفی شکل در دسترس ندارید، می توانید از فویل استفاده کنید، فویل را به شکل قیف درآورید و خمیر را به صورت نواری از فویل بپیچید.

مرحله دوازدهم: قیف را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود می توانید داخل مخروط های نان مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده بریزید سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، خلال بادام یا چند برش موز و توت فرنگی یا شکلات چیپسی تزئین کنید. در نهایت یک عدد مخروط را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی یا یک دسر شیک با دارچین، تزیین و چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا