طرز تهیه نان هل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان هل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان هل
نان هل یکی از نان های خوشمزه و معطری است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان هل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم خمیر نان هل |
|
شیر ولرم | 125 گرم |
عسل | 40 گرم |
خمیر فوری | 7 گرم |
آرد نان شیک | 400 گرم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
شیر خشک قنادی | 30 گرم |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
کره | 75 گرم |
مواد پرکننده |
|
کره | 75 گرم |
شکر قهوهای | 80 گرم |
پودر هل | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان هل
مرحله اول
برای تهیه نان هلی خوشمزه، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید با دمای محیط سازگار شود. سپس شیر ولرم را به همراه عسل و مایه در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند. سپس آرد را به همراه شیر خشک در الک بریزید و در کاسه همزن خمیر همزن الک کنید.
سطح سوم
سپس پودر هل را به همراه نمک و تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و وقتی مایه شکل گرفت به ظرف اضافه می کنیم و به شدت هم می زنیم. پس از جمع شدن خمیر در کاسه، کره را اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا کره آب شود. بعد از این مدت هم زدن را قطع می کنیم سپس داخل ظرف مناسبی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و خمیر را داخل آن منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید سپس خمیر را به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت مواد را برای فیلینگ آماده می کنیم.
مرحله ششم
برای این کار شکر را به همراه پودر هل و کره در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.
مرحله هفتم
حالا خمیر را به شکل مستطیل 50*35 باز می کنیم سپس فیل را روی خمیر می ریزیم و با پالت به آرامی پهن می کنیم. سپس یک طرف خمیر را تا وسط خمیر تا می کنیم سپس طرف دیگر خمیر را روی آن تا می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله خمیر را با وردنه باز کنید و خمیر را به صورت نوارهای 4 سانتی متری برش دهید. حالا هر نوار خمیر را از وسط نصف کنید و با هم ببافید، سپس خمیر را دور دست بپیچید و سینی فر را با کاغذ فر بپوشانید.
مرحله نهم
حالا خمیر را با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم سپس با کیسه فریزر روغنی روی آن ها را می پوشانیم تا 20 دقیقه استراحت کنند و حجم بگیرند. در این مدت فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله دهم
سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. بعد از استراحت خمیر روی آن را با قلم مو با تخم مرغ آغشته کنید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید سپس نان ها را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا بپزند.
مرحله یازدهم
پس از گذشت این مدت ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن نان ها روی آنها را با عسل مایع بمالید و برای تزئین روی آنها پودر پسته بپاشید. نوش جان.
5
2