آشپزی

طرز تهیه نان پنیر و گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان پنیر و گردو

نان گردوی پنیری یکی از میان وعده های خوشمزه و ساده است که برای صبحانه بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان گردوی پنیری در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان، پنیر و گردو
آرد گندم 5.5 فنجان
ماست 1 و ¼ فنجان
آب ولرم 1 و ¼ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
پودر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
قند 2 قاشق غذاخوری
خمیر مخمر 1.5 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
ماست 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
کنجد و سیاه دانه کافی

طرز تهیه نان پنیر و گردو

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه با پنیر و گردو در ابتدای کار مایه را به همراه شکر و آب ولرم در ظرف مناسبی بریزید و کمی مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید تا مایه فعال شود.

مرحله دوم

سپس در ظرف مناسبی ماست را به همراه کره مایع و نمک و پودر زنجبیل بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد از 10 دقیقه که مایه شکل گرفت به ظرف اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

سطح سوم

حالا آرد را سه بار الک کنید و کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به مدت 15 دقیقه خوب ورز دهید.

مرحله چهارم

سپس خمیر را در ظرف چرب شده می گذاریم و روی آن را سلفون می پوشانیم سپس به مدت 1 ساعت در دمای محیط می گذاریم تا حجمش دو برابر شود. حالا پنیر را با چنگال خوب خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گردوها را نگینی کرده و با پنیر خرد شده مخلوط می کنیم. پس از استراحت خمیر دوباره آن را ورز می دهیم تا هوای اضافی خارج شود سپس به چانه های دلخواه تقسیم می کنیم.

مرحله ششم

حالا هر چانه را با دست کمی باز می کنیم و مخلوط پنیر و گردو را بین آن ها می گذاریم سپس دوباره جمع می کنیم تا گرد شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را با فاصله از هم در سینی قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید تا غلیظ شود. در این فاصله فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از اتمام استراحت دوم، خمیر را روی ریش ها با مخلوط زرده، ماست و زعفران دم کرده بمالید و روی آن ها را کنجد و سیاه دانه بپاشید، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزد. .

مرحله نهم

بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن کنید تا نان رول ها کاملا طلایی و رنگی شوند. در نهایت قالب را از فر خارج کرده و روی نان ها را با دستمال بپوشانید تا از خشک شدن نان ها در هوا جلوگیری شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا