آشپزی

طرز تهیه پاستا با فلفل دلمه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاستا با فلفل دلمه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاستا فلفل سیاه

پاستا فلفلی یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که می توان آن را خیلی راحت به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا فلفلی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
پاستا نیمه بسته
یک فلفل قرمز درشت 1 قطعه
سیر 1 بوته
پیاز بنفش 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا برای تزیین به مقدار مورد نظر
سس کچاپ برای تزئین 1 قاشق غذاخوری
سس خردل برای تزئین 1 قاشق غذاخوری
آویشن برای تزیین کافی
گردوی خرد شده برای تزیین کافی

طرز تهیه پاستا فلفل سیاه

مرحله 1: فلفل و پیاز را خرد کنید

ابتدا فلفل قرمز را بشویید و از وسط نصف کنید و دانه های سفید داخل آن را جدا کنید سپس فلفل خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس پیاز بنفش را پوست بگیرید و بشویید و به 4 قسمت تقسیم کنید.

مرحله دوم: سیر و گوجه گیلاسی را به مواد اضافه کنید

سپس پیاز را در همان ظرفی که فلفل ها را در آن ریخته اید بریزید و چند حبه سیر را به صورت بوته ای یا جداگانه پوست بگیرید و در ظرف را با مواد بریزید سپس مقداری گوجه گیلاسی را بشویید سپس به مواد اضافه کنید. به ظرف اضافه کنید.

مرحله 3: روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و با فویل بپوشانید

اگر گوجه گیلاسی ندارید از گوجه فرنگی معمولی استفاده کنید و خوب بشویید و از وسط نصف کنید و در ظرفی بریزید سپس روی همه مواد کمی روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند سپس روی ظرف را بپوشانید. با فویل.پوشش

مرحله چهارم: مواد را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید

سپس ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و اجازه دهید سبزیجات به مدت 20 دقیقه در فر خوب برشته شوند تا بافت آنها کاملاً نرم شود و عطر و طعم با هم مخلوط شود. مواد با هم

مرحله 5: سبزیجات را در فر کباب کنید

ظرف 5 دقیقه آخر را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و دوباره داخل فر قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه کاملا در فر بپزند، بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده و بگذارید مدتی در دمای اتاق بماند.از حرارت اولیه کم کنید.

مرحله ششم: سبزیجات را مخلوط کرده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید

بعد از اینکه همه مواد کمی خنک شدند آنها را در مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس درب همزن را باز کنید و مقداری پنیر خامه ای به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا پنیر یکدست شود. به طور کامل توسط مواد جذب می شود.

مرحله هفتم: آب را در قابلمه بریزید و آن را به جوش آورید

وقتی بافت مخلوط کاملا یکنواخت شد و همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، مخلوط را از ظرف خارج کرده، در تابه ای بریزید، سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. .

مرحله هشتم: پاستا را در آب جوش، نمک و روغن بپزید

سپس پاستا را در آب در حال جوش ریخته، کمی نمک و روغن زیتون بپاشید، کمی هم بزنید، اجازه دهید پاستا حدود 7 دقیقه در آب جوش بجوشد و نرم شود، زمان دقیق پخت ماکارونی روی آنها نوشته شده است. بسته بود

مرحله نهم: پاستا را آبکش کرده و به سس اضافه کنید

پس از آماده شدن ماکارونی ظرف را از روی حرارت بردارید و پاستا را آبکش کنید، وقتی آب اضافی آن گرفته شد پاستا را روی سس داخل تابه بریزید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط را روی تابه قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید. .

مرحله 10: پاستا را با سس سرخ کنید

سپس در حین سرخ شدن پاستا به مدت 2 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید و مدام مخلوط را هم بزنید تا ماکارونی فرو نرود و خشک نشود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی تا دمای اتاق خنک شود. حرارت اولیه آنها را کاهش دهید.

مرحله یازدهم: رب فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس پاستا فلفلی را در بشقاب مناسبی بریزید، مقداری پنیر پیتزا روی آن بگذارید، سپس به سلیقه خود با سس کچاپ یا خردل تزئین کنید، مقداری آویشن روی سس بپاشید، می توانید پاستا را با گردو خرد شده تزئین کنید. در آخر پاستا فلفلی را به عنوان یک غذای خوشمزه و ساده با ترشی، سالاد، انواع دارچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا