آشپزی

طرز تهیه پامادور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پامادور

امروز می خواهیم طرز تهیه پامادور را یاد بگیریم، یک غذای ساده و خوشمزه که به راحتی تهیه می شود. این دستور غذا برای کسانی که دوست دارند خوشمزه و سریع با مواد کم و ساده بخورند عالی است. بیا شروع کنیم!

برای تهیه یک پومادور خوشمزه ابتدا گوجه ها را سفید کرده و پوست آن را بگیرید و خرد کنید. سپس با کمی کره و روغن و نمک و فلفل در تابه تفت می دهیم. سیر را پوره کرده و با زردچوبه تفت می دهیم و سپس تخم مرغ ها را هم زده و خوب مخلوط می کنیم. وقتی گوجه فرنگی ها تمام شد، مخلوط تخم مرغ و سیر را اضافه کنید و هم بزنید. این غذا را می توانید با نان یا نان گرم سرو کنید.

ماده اصلی اندازه ی
گوجه فرنگی تازه 5 تکه
یک تخم مرغ 2 تا 3 عدد
کره کافی
سیر تازه 3 قرص
نمک و فلفل کافی
زردچوبه کافی

طرز تهیه پامادور

مرحله 1: گوجه فرنگی ها را سفید کنید

ابتدا برای بلانچینگ گوجه فرنگی ها، آب را در قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد. در این مدت روی هر گوجه فرنگی با چاقو علامت + بزنید. وقتی آب به جوش آمد گوجه ها را به مدت 5 دقیقه در آن قرار دهید. سپس گوجه ها را در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. پس از خنک شدن، گوجه فرنگی ها را با فشار ملایم پوست بگیرید.

مرحله 2: گوجه فرنگی ها را خرد کنید

پس از جدا کردن پوست از گوجه فرنگی، آنها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. سپس گوجه ها را نگینی خرد کنید تا آماده بپزند.

مرحله 3: تفت دادن گوجه فرنگی

تابه ای را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی کره به آن اضافه کنید تا ذوب شود. برای جلوگیری از سوختن روغن می توانید کمی روغن نیز اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ شوند و آب اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به گوجه فرنگی اضافه کنید.

مرحله 4: سیر را آماده کنید

سیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و سیر له شده را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید. مراقب باشید سیر را زیاد نپزید تا طعم آن از بین نرود.

مرحله 5: تخم مرغ ها را اضافه کنید

وقتی سیر معطر شد، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و با سیر تفت داده شده مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا با سیر مخلوط شوند و شروع به چسبیدن کنند.

مرحله 6: تخم مرغ و گوجه فرنگی را با هم ترکیب کنید

بعد از اینکه گوجه ها خوب سرخ شدند و رنگ شدند، مخلوط تخم مرغ و سیر را به آن اضافه می کنیم. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 7: آماده شدن برای سرو

اجازه دهید مخلوط گوجه فرنگی و تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد تا تخم مرغ ها کاملا سفت شوند. بعد از آماده شدن غذا آن را با نان گرم یا نان رول سرو کنید و نوش جان کنید!

آموزش خورش های دیگر!

  • طرز تهیه جشن مجردی; غذاهای شمالی بسیار خوشمزه
  • طرز تهیه قیچی لاهیجان به روش سنتی و اصیل شمالی
  • طرز تهیه مرحله به مرحله قرابیج کولی شمالی خوشمزه
  • طرز تهیه خورش انار و بادمجان لذت یک شام بی نظیر پاییزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا