آشپزی

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

پودینگ توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که به دلیل طعم بی نظیرش طرفداران زیادی دارد و تهیه آن بسیار آسان و سریع است.برای آشنایی با آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پودینگ توت فرنگی در ادامه مطلب سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
توت فرنگی 4 لیوان
شیر نر 4 لیوان
قند یک و نیم فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر برای سس 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پودینگ توت فرنگی خوشمزه ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشویید و برگ های آن را از سر توت فرنگی جدا کنید سپس چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

سپس 2 فنجان توت فرنگی را جدا کرده و در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.

سطح سوم

سپس بقیه توت فرنگی ها را خرد کرده و در یک کاسه کوچک بریزید و روی آنها را با 4 قاشق شکر بپوشانید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.

مرحله چهارم

سپس شیر را در ظرف مناسبی بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا توت فرنگی ها را مخلوط کنید و سپس شکر را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سپس مخلوط تمام شده را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام با همزن دستی هم بزنید.

مرحله ششم

بعد از اینکه مخلوط کمی غلیظ شد پودر ژلاتین و وانیل را اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید تا قوام پودینگ به قوام فرنی در بیاید.

نکته: وانیل را به مواد اضافه می کنیم تا پودینگ عطر و طعم خوبی داشته باشد.

مرحله هفتم

وقتی پودینگ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید و بگذارید کمی خنک شود و سفت شود، فقط ظرف ها را کمی خالی بگذارید تا سس اضافه شود.

مرحله هشتم

در این مرحله بقیه توت فرنگی هایی را که کنار گذاشته اید روی حرارت ملایم بگذارید و یکدست هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند سس یکنواخت شود.

مرحله نهم

وقتی توت فرنگی ها به غلظت دلخواه شما رسید، نه خیلی سفت و نه خیلی شل، مخلوط را از روی حرارت بردارید و در یک محیط مناسب قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله دهم

سپس سس سرد را کاملا روی پودینگ ها بریزید و با خامه، بیسکویت، تکه های میوه تازه مانند موز و توت فرنگی تزئین کنید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

مرحله یازدهم

در آخر بعد از اینکه پودینگ های توت فرنگی خوب جا افتاد و غلیظ شد، آن ها را از یخچال خارج کرده و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا